- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.473
- 448
dur yav ben daha ilk defa giriyorum yarısmalara gözümü korkutmaÇekişmeli geçecek yine kurabiyeler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dur yav ben daha ilk defa giriyorum yarısmalara gözümü korkutmaÇekişmeli geçecek yine kurabiyeler![]()
aslında çok değişik bir kurabiş yapıom ben çok insan bilmez.Uzaktan bakacağına katılsana sende![]()
dur yav ben daha ilk defa giriyorum yarısmalara gözümü korkutma![]()
aslında çok değişik bir kurabiş yapıom ben çok insan bilmez.
ama üşeniyom be abla fakar perşembe tatilya bak katılabilirim :)
zaten bende eğlencesine katıdımm zaten cok becerikliyindir ya sormaKorkma ya her seferinde tatlı bir rekabet oluyorda ondan yanii rahat ol sen relaxxx![]()
Evet ne desen haklısın Duygucumyaa duyguuu okadan yazdım sana neden cevap vermediniz hanfendi atlayımmı şimdi senin üstüne ben heee cevap ver bana![]()
Hanım ablaUzaktan bakacağına katılsana sende![]()
Telefon et önceden adresi vereyimEe vermezsen nasıl yolluycaz![]()
benden bir daha uzaklaşma kuzucan seni özledimEvet ne desen haklısın duygucum
Ben uzaklaştım aylarca forumdan sonradan kesin dönüş yaptım..
Nasılsın?
Tamam beynin tamamlama özelliği varda bu kadarda değil be megimTelefon et önceden adresi vereyim
TEl: 0530 ..........
![]()
tamam bebeişimmmm deneycemmmm :)))Tatilde nasılsa hadi sende katıl bebişimm![]()
Bak dua et tabletten yazıyorum yoksa laptopun halini biliyosunTamam beynin tamamlama özelliği varda bu kadarda değil be megim![]()
Bilmez miyim buna da şükürBak dua et tabletten yazıyorum yoksa laptopun halini biliyosun![]()
yarsını sen yarısını ben tamamlarız yavrumm meraklanma bir gece sen ara sapıklık yap bir gece ben meg e yeterTamam beynin tamamlama özelliği varda bu kadarda değil be megim![]()
Biliyorum beklediğinle olmadığını falan ben takip ediyorum kuzumbenden bir daha uzaklaşma kuzucan seni özledim
şafak panomu bile sen açmıstın bee her gidi günler heyyyy
iyiim evlendim ama beklediğim kişiyle değil teyyy aradan tam iki sene gecti evlenenli sen nasılsın![]()
zaten bende eğlencesine katıdımm zaten cok becerikliyindir ya sorma![]()
Hanım abla
Bak tam Galatasaraylı oldum ben
Sarı kırmızı yakışmış demi![]()
tamam bebeişimmmm deneycemmmm :)))
ayhh içim bir hoş oldu kuzucan öle öpmeBiliyorum beklediğinle olmadığını falan ben takip ediyorum kuzum
Ben aynı bildiğin gibi işte.. Çalışıyorum işteyim hatta şu anda anında yazamıyorum..
Canımsın sen![]()
Ben sürekli yaparım, sen 2 günde 1 yapyarsını sen yarısını ben tamamlarız yavrumm meraklanma bir gece sen ara sapıklık yap bir gece ben meg e yeter![]()