- 16 Kasım 2008
- 13.869
- 13.418
- 823
Merhaba canım.Merhaba hamarat hatunlar :)
Kandiliniz mübarek olsun büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin Gözlerinden öperim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım.Merhaba hamarat hatunlar :)
Kandiliniz mübarek olsun büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin Gözlerinden öperim![]()
Soguk muuu burda gunes var gelSelam Meryem.Ne olsun hava soğuk oturuyorum öyle.
![]()
Merhaba canım.Senin de kandilin mübarek olsun.
![]()
Evet soğuk.Ama olsun bunun da ayrı güzelliği var.Soguk muuu burda gunes var gel![]()
Ruslar giriyor firsatini bulunca amaa bu aralar bi gun yagdi bigun acti onlarda giremiyordurEvet soğuk.Ama olsun bunun da ayrı güzelliği var.Orada denize de girerler belki.
![]()
yine nereye gidiyon kız gezginKandiliniz mübarek olsun
Ben gezmeye gitcem beni merak etmeyin![]()
Eki Görüntüle 1359439 adettendir deyip kandil simidi yaptim sizede getirdimm yeni cikti firindan sicak sıcakafiyet olsunnn
Nber canim
Iyyim bende aynisi bende de vardi da oturdum kaldim simdiİyiyim sen ?temizlik ütü vs işte![]()
Ellerine sağlık canımEki Görüntüle 1359439 adettendir deyip kandil simidi yaptim sizede getirdimm yeni cikti firindan sicak sıcakafiyet olsunnn
ellerine sağlık canımSelamSizlere kandil simidi yaptim.
Dualarimizin kabul olacagi hayirli kandiller diliyorum herkese
Ellerine sağlık HemşomSelamSizlere kandil simidi yaptim.
Hangi birinizinkini yapiym yaaa hepsi çok güzel görünüyo elinize sağlık .Amin.SelamSizlere kandil simidi yaptim.