• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Vıııyh gezenti gelin vıııyh.:KK70:
Bizim gelin hiç evde oturmuyor:p:KK70:
Bencede nevos çok doğru bir karar:rolleyes: telefonumu iş yerinde unutmusum arkadaşım da,napiyo acaba :KK49:
Çok gezdiğin için elinden alıyoruz diyelim:KK45:
Ondan haberin yok nerde kaldı hanım efendi:rolleyes:
Kist var canım ya her ay çekiyorm bu sanciyi:KK61:
Tabi o sancı yapar benimde vardı önce:KK12:

Amiiinnn nevosumm. Rabbim gönlündeki herşeyi en hayırlı bir şekilde nasip eder inşallah:KK60:
Amin canım inşaallah hepimizin duaları gerçekleşir:KK60:

Bizim gelin hiç evde oturmuyor:p:KK70:

Çok gezdiğin için elinden alıyoruz diyelim:KK45:
Ondan haberin yok nerde kaldı hanım efendi:rolleyes:

Tabi o sancı yapar benimde vardı önce:KK12:

Amin canım inşaallah hepimizin duaları gerçekleşir:KK60:
Seninki cikolata kisti miydi hemsom?

Ay evet merak ettim,telefon yok arayamiyorumda:KK12:

Benimde öyleydio_Oİkizlerden sonra geçti:KK19:Seninde geçer inşaallah:KK60:
Sağol canim,inşallah:KK19: pinkoda başka bişey var bence bu saate kadar gezme mi olur:KK12: kocası bi ara arıza yapiyodu foruma girmesini istemiyodu. Belki o yüzden gelemiyodur kuzum:KK61:

Ah bende bi hamile kalabilsem:KK61: belki benimkide temizlenir... bu yildan tek beklentim sağlıklı bir evlat:anneadayı:
Olur canım inşaallah benimde evliliğimin 3. yılında oldu:KK51:Çok sıkıntı yaşadım ama geçti çok şükür sen de sabırla bekle canım:KK74:Rabbim nasip etsin inşaallah bu yıl:KK60:Dua ettim senin için bugün:KK19:

Olur canım inşaallah benimde evliliğimin 3. yılında oldu:KK51:Çok sıkıntı yaşadım ama geçti çok şükür sen de sabırla bekle canım:KK74:Rabbim nasip etsin inşaallah bu yıl:KK60:Dua ettim senin için bugün:KK19:
Ayyy nevosumm,nasıl mutlu oldum bilemezsin. Valla gözlerim doldu:KK42: çok korkuyorum bu duyguyu hiç tadamamaktan. Rabbim böyle biseyle imtihan etmesin kimseyi... bizde 3. Senemize girdik, bu yıl olur inşallah:KK60:

Ah bende bi hamile kalabilsem:KK61: belki benimkide temizlenir... bu yildan tek beklentim sağlıklı bir evlat:anneadayı:

geçmiş olsun canım.
bu seneden bende bir evlat bekliyorum istiyorum inş.
kıııız birilikte hamile olurmuşuz: ) yaradana hiç birşey zor değildir....
saraçoğlununn soğan kürünü yaptınmı hiç? ne var ne yok temizliyor diye duydum doğru ise...

Back
X