Benim kızlar çok çıkartıyor birde çarşaf,nevresim eşimin iş,dışarı ev kıyafetleriHiç bitmiyor Sağol canım
Makinalar olmasa ne yapardıkaynen aynen, ama seninki kadar olması mümkün değil tabiki: )
:)) acaba kimOrası doğruBen 5 numara kim çok merak ettim
Tanıdık biri mi acaba:)) acaba kim
Benim makina kurutmalı, uzun sürüyor ama as derdi yok
Teşekkür ederimTanıdık biri mi acaba
Ayy çok güzel güle güle kullanBenim makina umarım uzun süre bozulmaz ama bozulursa ben de istiyorum
Tamam canım inşaallahTeşekkür ederim
Dolaba koyma ayarında küçültüyor, kotu bile ona dikkat et alırsan
Kışın zor hakikaten, yağmuru kâr ı, buz gibi havası ve dışardaki pis koku çamaşıra siniyor, eve sersen sana zarar nem. Kurutma mantıklı yaniTamam canım inşaallahKurutma derdi çok zor
:)) acaba kim
Benim makina kurutmalı, uzun sürüyor ama as derdi yok
Teşekkür ederim
Dolaba koyma ayarında küçültüyor, kotu bile ona dikkat et alırsan
Kışın hayatta dışarı sermiyorumKışın zor hakikaten, yağmuru kâr ı, buz gibi havası ve dışardaki pis koku çamaşıra siniyor, eve sersen sana zarar nem. Kurutma mantıklı yani
Tamam canım inşaallahKurutma derdi çok zor
Zevklerimiz benziyormuşlink için thanks baby: )
bende oyladım, 5banada daha yakın geldi, hepsi çok tatlı güzel ama 5daha cazip daha şık geldi bana.
hadi yaaa ne güzel: )
güle güle kullan yeni gelin: )
memnunmusun canım? iyi kurutuyormu?
nasıl yani?
Evim büyük Allah'tan sorun olmuyoraynen....
hele birde evin darsa biraz yandın....
Canım kurutmalı çamaşır makinesi nin ayarları varda, dolaba koycam, askıya ascam, ütülüycem diye onu diyorum:)link için thanks baby: )
bende oyladım, 5banada daha yakın geldi, hepsi çok tatlı güzel ama 5daha cazip daha şık geldi bana.
hadi yaaa ne güzel: )
güle güle kullan yeni gelin: )
memnunmusun canım? iyi kurutuyormu?
nasıl yani?
Zevklerimiz benziyormuş
Evim büyük Allah'tan sorun olmuyorAma beklemek beni deli ediyor dağınıklığı sevmiyorum
Sen benim evde kafayı yersin o zamanEvim büyük Allah'tan sorun olmuyorAma beklemek beni deli ediyor dağınıklığı sevmiyorum
Canım kurutmalı çamaşır makinesi nin ayarları varda, dolaba koycam, askıya ascam, ütülüycem diye onu diyorum:)
Bizim de öyle canım mecburen oğlum küçük karışmıyorum özgür oynuyor dağıtıyor..evet: )
yok beklerim ben sorun değil: )
dağınıklığı bende sevmem ama hep ev biraz yaşanmış olmalı severim: ))))
benim ev biraz darrr....
genelde koridora seriyorum, neyse yuvarlanıp gidiyoz işte: )))))
Çok derli toplu değilim ama takıntılıyımSen benim evde kafayı yersin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?