Bizim de öyle canım mecburen oğlum küçük karışmıyorum özgür oynuyor dağıtıyor..Ev dar olunca daha zor
Ama temziliği kolay oluyor
![]()
evet temizliği açısından kolay: )
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim de öyle canım mecburen oğlum küçük karışmıyorum özgür oynuyor dağıtıyor..Ev dar olunca daha zor
Ama temziliği kolay oluyor
![]()
Kötüymüş o :))Çok derli toplu değilim ama takıntılıyımOğlum oturma odasını oyun odasına çeviriyor ses etmiyorum günde kaçkez topluyorum
Yamukluk eğrilik,açık dolap kapakları beni geriyor
![]()
Benim cam,kapı,perde,duvar temizliği yapmam gerekiyor soğuktan dolayı korkuyorumevet temizliği açısından kolay: )
Çok derli toplu değilim ama takıntılıyımOğlum oturma odasını oyun odasına çeviriyor ses etmiyorum günde kaçkez topluyorum
Yamukluk eğrilik,açık dolap kapakları beni geriyor
![]()
Oğlum tüm oyuncaklarını seriyor renk renk-şekil, şekil ayırıyor,Kötüymüş o :))
Çocuk olan ev nasıl düz dursun![]()
Nasıl oldun bu aradaBenim cam,kapı,perde,duvar temizliği yapmam gerekiyor soğuktan dolayı korkuyorum..1 haftada bitmez.
Bu hafta ne güzel tatildi ama ben biraz kırgındım erteledim
![]()
Ayy Kıyamam, o kadar uğraşıyor toplama tabiOğlum tüm oyuncaklarını seriyor renk renk-şekil, şekil ayırıyor,Toplamama izin vermiyor ben de pek bulaşmıyorum
Ama içim daralıyor
![]()
Benimde herşeyin yeri aynıdır değiştirilmesini sevmiyorum eşimde çok karıştırırbenim koridor uzun, bende koridordaki halılara takarım, eğrimi düzgünmü diye: )))))
düzeltir asılır dururum.
birde bir eşyaya yer belirlerim aynı yere koyarım, biri gelip değiştirse rahat edemem, ille o orda duracak: )![]()
Biraz daha iyiyimNasıl oldun bu arada
Malatya ya gidip geldikten sonra yaparsın, toz olacak her yer
Evet çok uğraşıyor hepsini diziyorAyy Kıyamam, o kadar uğraşıyor toplama tabi![]()
Nasıl bir şey bu temizlik takıntısıBiraz daha iyiyim
Yok ben o zamana kadar beklersem kafayı yerimCanım perdeleri yıkayıp cam,kapı duvar silmem lazım
Bu yıl kızların yüzünden arayı bayağı uzattım
![]()
Evet çok uğraşıyor hepsini diziyor![]()
Çaktırmadan ona da yansıtmışsın düzeni yalnızEvet çok uğraşıyor hepsini diziyor![]()
Canım ben de bu yıl çok abartmıyorum daha doğrusu abartamıyorum..Nasıl bir şey bu temizlik takıntısı
Ben gayet rahatım ev temiz olur ama dağınıktır, her dk eşimin peşinde dolaşsam ikimizde kafayı yeriz![]()
Evet nerden bildinoğlun başak burcumu: )))
Nasıl bir şey bu temizlik takıntısı
Ben gayet rahatım ev temiz olur ama dağınıktır, her dk eşimin peşinde dolaşsam ikimizde kafayı yeriz![]()
O burcunun özelliği canımÇaktırmadan ona da yansıtmışsın düzeni yalnız![]()
Evet nerden bildinBen başak olsun diye doğumu beklettim
![]()
Ben de öyleyimbenim bir arkadaşım gece yatmadan bulaşıkları mutlaka yıkar, oturma odasınıda toplar, sabah biri gelir falan ayıp olmasın diye düşünür: ))))))
çok titizdir....
Aslan olmasını istemedimneden özellikle başa istedinki: ))))
başaklarda birşeyleri düzene sokma durumu vardır ordan başak olabilir dedim: )