• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

benle konuşup uykusu gelen genelde annemdir, o zaman oğlakmısın la: )
Ayyy meyra hic gulcem yoktu alemsin valla :KK48:
Günnaydııın .:KK37:
Günaydın
günaydın :KK37::KK37:

4 gün ne de çabuk geçti işe geldik yine :cry::confused::confused::KK35:
Günaydın
Herkeze günaydın ve iyi haftalarr.. tatilimiz bitti ve buralardayızz.. Eki Görüntüle 1362110 Gününüz aydın haftanız bereketli geçsinn..
Günaydın
Cümleten günaydınlar :KK25::KK25:
Günaydın ablamm

Ellerine sağlık Ablacım:KK60:
Burda bir yağmur yağıyor bardaktan boşalırcasına:eek::nazar:

Sağol hayatım :KK60:
Hadi yaa bugün burası sakin ama hava soğuk ..

sende baya yogun calisiyon allah kolaylik
Versin bacim iyiyim bende gunumu dolduruyorum kizcem gelmeye karar verirse dogurcam inşallah bi 10gne kadar:KK48:

Ne habersinnn az kaldı doğuma hadi hayırlısı,sağlıcakla kucağına alırsın inşallah :nazar: :anneadayı: oğlak burcu olacak kızçende ,benim kızda oğlak,bir inatçı ki sormaa :KK48:

Sağol hayatım :KK60:
Hadi yaa bugün burası sakin ama hava soğuk ..

Ne habersinnn az kaldı doğuma hadi hayırlısı,sağlıcakla kucağına alırsın inşallah :nazar: :anneadayı: oğlak burcu olacak kızçende ,benim kızda oğlak,bir inatçı ki sormaa :KK48:
Yaa sorma ben kendimde oglakim kizimda ole olcak bakalim iki inatci nasil gecincez:KK48:amiiin inşallah:KK19:

Maşallah burayada simdi başladı
nasilsin nevosum
Maşaallah yağsın:KK73:
Dün gece hiç uyumadım başım ağrıyor:KK14:Kızlardan biri tüm gece öksürdü ben de uyuyamadım oda uyuyamadı:KK14:5te uyuduk sonra diğerini için okul hazırlığı :eek:Oğlum uyandı sonrada:mad:
Sen nasılsın:KK60:

Back
X