Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eline sağlıkYaptim cok şükür yüklemesi kaldi bi avzf
Ellerine sağlık canımYaptim cok şükür yüklemesi kaldi bi avzf
Daha kelimesi orada fazlalık olmuşSen hafta sonları daha müsait oluyorsun OrdimSon günlere bırakma, aksilik çıkar neme lazım
![]()
Beni niye ayricanaktan belirtip tutmuyosun ya abzfOffff, bu ay çok sıkıcı. Hiçbirinizi tutmuyorum, hele Biglove’u hiç tutmuyorum, düşsün.
Ben kandırıkçı değilim çünküm.Beni niye ayricanaktan belirtip tutmuyosun ya abzf
Malzemeler hazırsa akşamdan malzemelerini çekebilirsin. Tavuğuna terbiye, sos gerekiyorsa akşamdan soslayıp dolaba koyabilirsin. Bırakma salıya, salı sallanırDaha kelimesi orada fazlalık olmuş
Son günüm: Yarın
Daha daha son günüm: Salı.
Bilmem yapıyor musunuzz ben yapamıyorumEl açması mı yapıyoruz![]()
Ben normalde yapıyorumBilmem yapıyor musunuzz ben yapamıyorum![]()
Sağolasın elticim, sana da yapayım mı?Afiyet bal şeker olsun elticim![]()
![]()
Valla beni mutlu eder çay demleyelim bu ay mis gibi yeşil çay,bergamotlu çay,ada çayı,kış çayıBen normalde yapıyorum
Ama kategori olarak hiç düşünmedim![]()
Karşılıklı içebilsek ne kadar hoş olurduSağolasın elticim, sana da yapayım mı?![]()
Sen suyu kaynat biz demleyelimValla beni mutlu eder çay demleyelim bu ay mis gibi yeşil çay,bergamotlu çay,ada çayı,kış çayı![]()
Tavuk alaydım, karşıma alıp terbiye edecektimMalzemeler hazırsa akşamdan malzemelerini çekebilirsin. Tavuğuna terbiye, sos gerekiyorsa akşamdan soslayıp dolaba koyabilirsin. Bırakma salıya, salı sallanır![]()