Bekliyoruz AblamDemi yaniiii pinkooo
Hafta içi yapabilirsem yaparım nevoşş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekliyoruz AblamDemi yaniiii pinkooo
Hafta içi yapabilirsem yaparım nevoşş![]()
Bekliyoruz Ablam![]()
Ben çıkıyorum yemek hazırlayayımGörüşürüz
![]()
hangi çılgın havamı alacakmış şaşarımHavanızı alırım ona göree![]()
kac bakalım nevoş hanımmmm nereye kadar kacacaksınBen çıkıyorum yemek hazırlayayımGörüşürüz
![]()
Nolmuuuş?Margam yine kendine napmış
Şu kıza bi nazar duası falan okuyun hayrınıza![]()
Spor yaparken dudağına dumbıl düşürmüş, parçalanmış dudağı resmen, dikiş atmışlar, gördüm de içim gittiNolmuuuş?
Aman Allahım bu kıza neler oluyor böyle kk da mı şu an ?Spor yaparken dudağına dumbıl düşürmüş, parçalanmış dudağı resmen, dikiş atmışlar, gördüm de içim gitti![]()
Nazar değiyor kuzumaAman Allahım bu kıza neler oluyor böyle kk da mı şu an ?![]()
Geçmiş olsun dileklerimi ilet o zaman canım sana zahmetNazar değiyor kuzuma
Yok değil, uyyacaktı, canım acıyor diye geziyor, nasıl uyuyacak bilmiyorum![]()
Geçmiş olsun dileklerimi ilet o zaman canım sana zahmetBiskrem de bacağını mı kırmış ne ona da ulaşamadım
![]()
Gelmiş geçmiş olsun ikisine de canımSöylerim tabi canım
Evet ya, o da kaza yaptı
Allah şifa versin ikisine de![]()
Affedecek misin peki?bu topık neden bu kadar sakın ben yazayım
hanım nenem ve nevoş pes etmişler en buyuk sensın tolın buraların kralı sensın dıye mesaj atmıslar ve kendılerını bana affettırınceye kadarda sıteye gelmeyeceklermıs yehuuuuuu![]()
Selam.. bu gün buralar toline kaldıSelaammmm![]()
bu topık neden bu kadar sakın ben yazayım
hanım nenem ve nevoş pes etmişler en buyuk sensın tolın buraların kralı sensın dıye mesaj atmıslar ve kendılerını bana affettırınceye kadarda sıteye gelmeyeceklermıs yehuuuuuu![]()
Hele helebu topık neden bu kadar sakın ben yazayım
Nerdesiniz,neden sahip cikmiyosunuzSelam.. bu gün buralar toline kaldı![]()