- 5 Mayıs 2020
- 13.800
- En iyi cevaplar
- 1
- 42.454
- 598
Benim masam benim fincanım işteŞakir kim?
1 bardak koymuş herkese diyor, herkes 1 yudum mu içecek?
Bu da kandırmacalı resim mi?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim masam benim fincanım işteŞakir kim?
1 bardak koymuş herkese diyor, herkes 1 yudum mu içecek?
Bu da kandırmacalı resim mi?![]()
Oh sabahlar olmasın bu saatte uyuyorsa o cocuk
Geri uyanır herhalde bu uyumaya sabaha kadar uyumazdırOh sabahlar olmasın bu saatte uyuyorsa o cocuk![]()
Tamam işte uyansa da gecenin bir yarısı uyur artıkGeri uyanır herhalde bu uyumaya sabaha kadar uyumazdır![]()
Bu ay beni hiç yormadın
Açtım onay bekliyor diyordu, nevocum iptal mi ettin neaptin? Abzga
Psikalajik baskı yapiyo bizaaBu ay beni hiç yormadın![]()
Ama onlar size imkan tanıyor ve bunu kullanmanızı istiyorlarPsikalajik baskı yapiyo bizaa
Ben konuyu açtım ya onaylanmadiAma onlar size imkan tanıyor ve bunu kullanmanızı istiyorlar
Çok az katılım olduBari yapmak isteyenler ve yapanlar eklesinler istiyorlar
![]()
Yemek yapmayı bilmiyor diyorlarBen konuyu açtım ya onaylanmadi
Nevocum o bibi niye katilmiyo hic gelip gidip herkeşe burda laf sokuyo bi kap yemek pisireyim demiyo

Bence de bilmiyo nihahahahahhaYemek yapmayı bilmiyor diyorlar![]()
Guzel hava veriyon cok hirslandim simdi gidip bibinin saçını başını yolcamMantı açmak kim o kim![]()
O diyet yemek yapacakmışBen konuyu açtım ya onaylanmadi
Nevocum o bibi niye katilmiyo hic gelip gidip herkeşe burda laf sokuyo bi kap yemek pisireyim demiyo
MaşallahBen börek yapmaya gidom, kocam yarın işe giderken yanına yolluk olsun ahh ahh kalmadı bizim gibin kadinlar
Yemeğinle onu zaten döversinGuzel hava veriyon cok hirslandim simdi gidip bibinin saçını başını yolcam