- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 35
Ole bi gecistirdi simdide gunes var ama bildigin hava buuuuuzzzHadi ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ole bi gecistirdi simdide gunes var ama bildigin hava buuuuuzzzHadi ya![]()
Çok sakin karşıladın hanım abla, ben vurursun diye bekliyordum
Günaydın bu arada hanımlar![]()
Dikkat et kendine, bebişi üşütmeOle bi gecistirdi simdide gunes var ama bildigin hava buuuuuzzz![]()
GünaydınGünaydınlarrr sabah şekerleri![]()
Günaydıngünaydınnn
yeni eklenenlerden 2 kişinin tarifi aynı galiba![]()
Günaydın pinkoo hayirdir nasil erken kalktin senÇok sakin karşıladın hanım abla, ben vurursun diye bekliyordum
Günaydın bu arada hanımlar![]()
Harbiden gözümde aynen de, seri katil gibiymişsinNiye vurayım aşkolsun yani,keleşiömiz var diye seri katile çıktı adımızben sevindim hatta aynı tarifte olsa bazen malzeme farkı olabiliyor,hatta sarımı için folyo kullanmış..
Günaydınlarr sanada![]()
Günaydın
Günaydın
Günaydın pinkoo hayirdir nasil erken kalktin sen![]()
Ayy zaten kalkmadik klimada calisiyor bugun yataktan cikmaya niyetimiz yokDikkat et kendine, bebişi üşütme![]()
Ben hep erken kalkıyorum ya canım, bazen girmeden uyuyorum bazen buraya baktıktan sonra uyuyorum, şimdi size baktım, uyumaya gitcemGünaydın
Günaydın
Günaydın pinkoo hayirdir nasil erken kalktin sen![]()
Harbiden gözümde aynen de, seri katil gibiymişsin![]()
Ablamm dun dr 14dedi ama bende tik yok bide tosun olmus nasil dogurcam bilmiyorumGünaydınlarrrdoğum ne zaman ayol eli kulağında artık
![]()
Ben hep erken kalkıyorum ya canım, bazen girmeden uyuyorum bazen buraya baktıktan sonra uyuyorum, şimdi size baktım, uyumaya gitcem![]()
Ablamm dun dr 14dedi ama bende tik yok bide tosun olmus nasil dogurcam bilmiyorum![]()
Onlar 1 saatlik iş, gün nasıl bitecek ablamAnaaa bide uyuyacam diyonnnkahvaltını yap işini hallet kocaya yemek yap hadiiiii durmaa
![]()
Tembel seniiiiiBen hep erken kalkıyorum ya canım, bazen girmeden uyuyorum bazen buraya baktıktan sonra uyuyorum, şimdi size baktım, uyumaya gitcem![]()
Onlar 1 saatlik iş, gün nasıl bitecek ablam![]()
Normal istiyorum dr ole dio ama hala cok yukarda ablam ya inmedi asagiyaHiç belli olmaz bir anda başlar sancılar,normal doğummu sezeryanmı olacaksın
Taze fasulye aldım dün onu yaparım bende, dolapta çok durmuyor oNe yemek yapacan onu söyle![]()
Normal istiyorum dr ole dio ama hala cok yukarda ablam ya inmedi asagiya![]()
Taze fasulye aldım dün onu yaparım bende, dolapta çok durmuyor o![]()
Ablacım, kaynanam yapmaz bu yaptığını vallaKız bebek aşağıda olmaz ama,doğuma yakın iner ..
Hani bunun pilavı nerde kalk hemen yap yemeğini uyku yok sana bugünn![]()