Rahatlatıyorsa al canımİlaçlardan dolayı alerji dedi. Alerji ilacı da çok fazla halsizlik yorgunluk yapıyordu ama hafifletiyordu kaşıntıyı. Bitti almayı düşümüyordum ama çekilecek gibi değil, alayım yine en iyisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahatlatıyorsa al canımİlaçlardan dolayı alerji dedi. Alerji ilacı da çok fazla halsizlik yorgunluk yapıyordu ama hafifletiyordu kaşıntıyı. Bitti almayı düşümüyordum ama çekilecek gibi değil, alayım yine en iyisi
Yarın alacam inşallahRahatlatıyorsa al canım![]()
Hanımlar oylamamız başladı![]()
![]()
@ordinary
@Paloma_
@sweetgirlcandy
FusRam
@MeyveyRa
N e v a
@Lidlaylim
@mybiglove
@Dahliadivin
@Cookiie
@Honkiponkitorino
@Zuzushh
@mrseva
@Pakay
Seda_27
Ablacım geçmiş olsunhastane işimiz bitti şansımıza çok erken aldılar
Çok sağol canımcım,eşimşn bel mr çekimi vardı bugün ona gittik.Ablacım geçmiş olsunhayır olsun inşallah
YaaaÇok sağol canımcım,eşimşn bel mr çekimi vardı bugün ona gittik.
Yıllardır var zaten ameliyat filanda önermiyor doktor en son çare diyor.Yaaabel ağrısı zor inşallah tez vakitte sağlığına kavuşur enişte bey inşallah abla
![]()
Of yaa kronik olmuştur artıkYıllardır var zaten ameliyat filanda önermiyor doktor en son çare diyor.
Aynen kolay değil elbette,en ufak bişeyde başlıyor ağrılar fiziktedavide aldı bakalım umarın faydasını görür.Of yaa kronik olmuştur artıkRabbim kolaylaştırsın inşallah ablacım zor ya senelerdir bu ağrıyı çekmek
![]()
Nevoşum aralıkta kim yarışıyor
Randevu defterimi bi kontrol edeyim ,müsaitlik var mı diyeBen yarışıyorum sizi bilmem![]()
![]()
![]()
![]()
Vardır vardırRandevu defterimi bi kontrol edeyim ,müsaitlik var mı diye![]()