- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.894
- 598
bıttın sen nevos bunlar kk dakı son saatlerınHadi bekliyoruz
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bıttın sen nevos bunlar kk dakı son saatlerınHadi bekliyoruz
![]()
Çekemiyormuyuz seni acabaaratıyorum her mesaj da cıkıyo masallah bu topıgın altına dınamıt yerlestırıp patlatsammı napsam![]()
nasıl acıcan acamazsınkiii senı atıcam cunku kk danYak biz yenisini açarız![]()
O biraz zor beni burdan kazınman gerekirbıttın sen nevos bunlar kk dakı son saatlerın![]()
tabı kızaaaam benım mınnaklıgımı prenseslıgımı cekemıyosunuz en cokta nenem cekemıyoÇekemiyormuyuz seni acaba![]()
At bekliyorumnasıl acıcan acamazsınkiii senı atıcam cunku kk dan![]()
Minnak ve prenses sen mitabı kızaaaam benım mınnaklıgımı prenseslıgımı cekemıyosunuz en cokta nenem cekemıyo![]()
dur bakıım surda bı zımpara vardı alayımda geleyımO biraz zor beni burdan kazınman gerekir![]()
O biraz zor beni burdan kazınman gerekir![]()
ne oldu nevos haaaaaanımmmm begenemedınızmı?Minnak ve prenses sen mi![]()
İşin uzun sürerse haber verdur bakıım surda bı zımpara vardı alayımda geleyım![]()
tabı kızaaaam benım mınnaklıgımı prenseslıgımı cekemıyosunuz en cokta nenem cekemıyo![]()
Geç bile kalmışım üzülüyorumamma olmuş bu arada, üye olalı
Beğenemedimne oldu nevos haaaaaanımmmm begenemedınızmı?![]()
Hadi canım, daha ne olacaktı, açıldığı gün mü gelecektinGeç bile kalmışım üzülüyorum![]()
Hiç ihtiyacımız yokEstetik yaptırıp boyumdan kestiresim var, bende mınnak olmak istiyorum
![]()
Yok o zaman evli bile değildimHadi canım, daha ne olacaktı, açıldığı gün mü gelecektin![]()
neden yardımamı gelıcenİşin uzun sürerse haber ver![]()
herkes mınnak olamaz maalesef conemEstetik yaptırıp boyumdan kestiresim var, bende mınnak olmak istiyorum
![]()
begendırıcem ben sana sen durrrBeğenemedim![]()
Yok ben çabuk sıkılırımneden yardımamı gelıcen
herkes mınnak olamaz maalesef conem
begendırıcem ben sana sen durrr![]()
yapmıyorum vazgecYok ben çabuk sıkılırım
Ne yapacaksan yap yoksa beğenmekten vazgeçeceğim![]()