Ben diyorum işte.. hiç haddinizi bilmiyorsunuz hiçççHadi beeee kuaformusunnbenimki terecige tere satmaya benzedi cahilligime ver sefim
Seninde şefin olduYakinda tokmagi yicem az kaldi
Bende illa yapmam gerekiyorsa, eyeliner ve rimel kullanıyorum, saçıma bakarım, fönümü çekerim falan ama iş makyaja geldimi daral geliyor banaBen de hergün yapmıyorumEn çok kalem ve rimel kullanıyorum zaten
Kiz yazik ama bana depresyondan yeni ciktim tazeyimBen diyorum işte.. hiç haddinizi bilmiyorsunuz hiççç
Sonra yok kepçeyle kafamızı deldin
Onu ben de yapıyorumBende illa yapmam gerekiyorsa, eyeliner ve rimel kullanıyorum, saçıma bakarım, fönümü çekerim falan ama iş makyaja geldimi daral geliyor bana
Unutup gözümü onalarım falan zaten
Kiz yazik ama bana depresyondan yeni ciktim tazeyim
Tamam bugün cuma ya uyumamSohbet çok güzel ama benim kuru fasulye yanına pilav yapmam lazımGörüşürüz
Pinko bugün yine uyuma kaybolma ortalardan
senden ogrenecegimiz var sana ogretmek ne haddimize vandaym abla
Bende illa yapmam gerekiyorsa, eyeliner ve rimel kullanıyorum, saçıma bakarım, fönümü çekerim falan ama iş makyaja geldimi daral geliyor bana
Unutup gözümü onalarım falan zaten
Pembe pijama neyine yetmiyorEstafurullah hayatım,öyle şey olurmu ben ble neler öğreniyorum gençlerden
Makyajsız olmaz pinkocum,rujunu süreceksin rimelliyeceksin gözlerini,kalemini çekeceksin,parfümünüde bolcana fıslayacan işte.
Giyinip kocayı evde bekleyeceksin yani
evde elektrikler kesildi allah cok korkuyom beBöyle daha iyi çıkarsın, dayak cennetten çıkma demişler, bi nedeni var elbet
Tamam bugün cuma ya uyumam
Aslında uyumak istemyorum, eşim uyuyor, ona bakınca bende uyuyorum
Korkma ya biz burdayızevde elektrikler kesildi allah cok korkuyom be
Okadar suslenicemm birde evde durucam heyyyyyyyEstafurullah hayatım,öyle şey olurmu ben ble neler öğreniyorum gençlerden
Makyajsız olmaz pinkocum,rujunu süreceksin rimelliyeceksin gözlerini,kalemini çekeceksin,parfümünüde bolcana fıslayacan işte.
Giyinip kocayı evde bekleyeceksin yani
Karanliktan acayip tirsiyom birde yagmurda tek basima kalmaktanKorkma ya biz burdayız
Pembe pijama neyine yetmiyor
Hava çok soğuk ablam ya
evde elektrikler kesildi allah cok korkuyom be
Ben evde karanlıkta oturuyorum hep, elektrik gidince korkuyorum sadece, psikolojiye bakKaranliktan acayip tirsiyom birde yagmurda tek basima kalmaktan
Uvvv.. BabyAaaaaa neler duyuyorum öyle,ben yapsam kocam hastamısın der banaadam alışkın değil anacım picamalara
Ne korkacan ayol mum yak aydınlansın etraf
Okadar suslenicemm birde evde durucam heyyyyyyy
Karanliktan acayip tirsiyom birde yagmurda tek basima kalmaktan
Ben evde karanlıkta oturuyorum hep, elektrik gidince korkuyorum sadece, psikolojiye bak
Bunların hepsi,küçükken izlediğim korku filmleri yüzünden
Uvvv.. Baby
Bende süslenirsem hangi özel günü kaçırdım acaba diye düşünür
Dur bugün süsleneyim de bi tırssın
Bende şimdi çok seviyorum da, küçükken izlediklerimin etkisindeyim hala :))Bayılırım korku filşmlerine
Yazıkk kızzz damat tırsmasın şimdi,giyin güzelcene süslen püslen ayakkabıda giy kapıyı öyle aç dumura uğrasın
Bende şimdi çok seviyorum da, küçükken izlediklerimin etkisindeyim hala :))
Gelene yakın yapayım, ev buz gibi..
Korksun bugün kızdırdı zaten beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?