Kimin olmuşBu kadar şanslı olamaz bir insanOna ortak karar verelim
Sadece kına olmaz eğlencesiz olmazKimin olmuşhanım ablamda gelsin yakalım kınasını
Hoşbuldum Nevoş.Hoşgeldin Adra'cımNasılsın
Tabi tabi kına nasıl eğlencesiz olur mu,baklavada açmıştım dur onuda getireyeyimSadece kına olmaz eğlencesiz olmazOrganizasyon Müdürümüz Harbi'yi buraya alalım
Hoşgeldin tatlımSelam.
Baklavayı az önce ben de düşündümTabi tabi kına nasıl eğlencesiz olur mu,baklavada açmıştım dur onuda getireyeyim
Evet şimdi gördüm.Tolin dün gece yaramazlık yapmış bizim resimlerimizi eklemişAllah'ın tokatı yok
Tolin için saklıyalım baklavayı ona yetirtecem ben biraz kilo alsın garibimBaklavayı az önce ben de düşündüm
Altta ziyaretçiler var
Tolin
Canım tolin zaten çok kilolu gerçekte olamadığı manken resimlerini ekleyip duruyorTolin için saklıyalım baklavayı ona yetirtecem ben biraz kilo alsın garibim
Tolin
Hoşbuldum canım.Hoşgeldin tatlım
Amanin hanım abla ona bir mide küçültme operasyonu gerçeleştirsin, gelsindeCanım tolin zaten çok kilolu gerçekte olamadığı manken resimlerini ekleyip duruyor
Bu resmi bana yollamıştı
Saçlarına bayıldımAmanin hanım abla ona bir mide küçültme operasyonu gerçeleştirsin, gelsinde1.sınıf obez
Bence ruh halini yansıtıyor sankiSaçlarına bayıldım
Bizi öyle mi hayal ediyor acaba yemek topiğindeyiz diye.Evet o çok kilolu görünmüyor
Kilolu mu gerçekten?Canım tolin zaten çok kilolu gerçekte olamadığı manken resimlerini ekleyip duruyor
Bu resmi bana yollamıştı
Bizi kıskanıyorBence ruh halini yansıtıyor sanki
Öyle bir izlenim oluyor adra'cımBizi öyle mi hayal ediyor acaba yemek topiğindeyiz diye.
Kilolu mu gerçekten?
Dimi biz habire yapıp yiyen konumundayız onların gözünde.Bizi kıskanıyor
Öyle bir izlenim oluyor adra'cım
Yok değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?