Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bilmiyoruz bize yapım aşamaları ile birlikte anlatır mısınBen yumurtayı duzgun kırıyorum en azından nevoşBu arada değişik kurabıye duymustm arkadasm ypcaktı bak öğrenym onu bı
kruyemişli kurabıye duydunzmu yada yıyenınız varmı hıc
![]()
İyi geceler canımBen uyuyorum millet, iyi geceler
Nevoş tolinin üstünden gözünü ayırma![]()
Belli olmaz![]()
Yarın açacakmış, heyecan yaptırıyor işte![]()
aman yemişim onun heycanını ya elmacı adraYarın açacak![]()
pampa bunun ıcın ayın kuculen fazda oldugu zaman kurtadamlar ortadan kayboldugu zaman uygundur o zaman yapabılırsınÖğretsene toliş ne zaman yapmalıyız![]()
Bilmiyom kı bendeYok bilmiyoruz bize yapım aşamaları ile birlikte anlatır mısın![]()
Yarın bombayı patlatırsa görürsün
aman yemişim onun heycanını ya elmacı adra
pampa bunun ıcın ayın kuculen fazda oldugu zaman kurtadamlar ortadan kayboldugu zaman uygundur o zaman yapabılırsın![]()
Öğren arkadaşından acil bir şekildeBilmiyom kı bendebilsem anlatırdım cok guzel oluyo yapıym sıze bıgun falan dedydı bende bılıynzmu dıye merak ettm işte
Keşke bilseydim anlatabilseydim katılırdım o zaman Nevoş
![]()
aman yemişim onun heycanını ya elmacı adra
pampa bunun ıcın ayın kuculen fazda oldugu zaman kurtadamlar ortadan kayboldugu zaman uygundur o zaman yapabılırsın![]()
İyi geceler pinko yarısma garantı senın tolin katılcak bu gidişleBen uyuyorum millet, iyi geceler
Nevoş tolinin üstünden gözünü ayırma![]()
peeeehhh elmacı adramıYarın bombayı patlatırsa görürsün
![]()
aferın pampaTamam takip ediyorum o zaman kurtadamları ben![]()
Yarısma bıtınce öğrenırımÖğren arkadaşından acil bir şekilde![]()
Yarın seni söyleyeceğim Adra'yapeeeehhh elmacı adramı
aferın pampa![]()
E senın tarıfını goremıyorumhanı katılcaktın yan cızmek yok![]()
soyle elmacı adrayla keleşli neneYarın seni söyleyeceğim Adra'ya![]()
Olmaz hemen öğren çok merak ettimYarısma bıtınce öğrenırım![]()
öğrenırım ama yapmamOlmaz hemen öğren çok merak ettim![]()
Sen yan cızdıgımı ne bılıyon çiçeeeeem belkı yapcam bendene bılıyon belkı katılıcam![]()