- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Nohutlu pilava da bayılıyorum benVardır mutlakaPilav yapmak kolay değil
Ben sadece pilav yapıyorsam etli veya tavuklu yapıyorum içine nohut veya bezelye koyuyorum.Seninki tavuk yemiyor işin zor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nohutlu pilava da bayılıyorum benVardır mutlakaPilav yapmak kolay değil
Ben sadece pilav yapıyorsam etli veya tavuklu yapıyorum içine nohut veya bezelye koyuyorum.Seninki tavuk yemiyor işin zor![]()
Vayyy vayyy demek öyleTatil bugün, ayrıca beğenmiyorsa aşçı tutsun![]()
Ben hobi olarak üşürüm hergün, hayret birşeyYok ben sevmiyorum üşümeyi.
Evet komşuların su saatleri donmuş susuz kaldılar.Deniz çok dalgalı.Onun da soğuğu var tabi.![]()
Ben haşlayıp tek kulllanımlık dolaba koyuyorum iyi oluyorNohutlu pilava da bayılıyorum ben![]()
Hoşgeldin hemşom nehaberSelaaammm![]()
Benimde hobim üşümek bir ısınamıyorumBen hobi olarak üşürüm hergün, hayret birşey![]()
Eee bizde böyleVayyy vayyy demek öyle![]()
HoşgeldinSelaaammm![]()
Evet canım ben kuru sevmezdim.Mutlaka çorba isterdim.Çalışan bıkıyor kuru şeylerden.Sen çalıştığın için biliyorsun![]()
Ne var bir çorba yapmakta.Tatil bugün, ayrıca beğenmiyorsa aşçı tutsun![]()
Çok da sıcak kanlıyız amaBenimde hobim üşümek bir ısınamıyorum![]()
Benim eşim yemek yemeui çok seviyor ben bu hakkımı pek kullanamamEee bizde böyle
Hoşgeldin![]()
Yemiyor canım benim. Çorba sevmez, yemeğinde tanelerini pilavın üstüne koyuyor, suyu çöpe gidiyorEvet canım ben kuru sevmezdim.Mutlaka çorba isterdim.Çalışan bıkıyor kuru şeylerden.
Ne var bir çorba yapmakta.Pilav yerine sulu bir yemek daha makbule geçer.
![]()
İkisi birlikte olmuyor demekÇok da sıcak kanlıyız ama![]()
Valla çamaşırlar bile donuyor Nevoş.Eşim geçen bir yere gidiyordu kızların okul çantaları kapının önünde sabah kolay olsun diye alıp arabaya götürdü ben hiç bakmadımSabah indim sularıda duruyor ve donmuş
![]()
Tabi sen öğrenmişsindir nasıl yediğiniYemiyor canım benim. Çorba sevmez, yemeğinde tanelerini pilavın üstüne koyuyor, suyu çöpe gidiyor![]()
Hafta sonu eşim evde ya, hiç canım istemiyor,Benim eşim yemek yemeui çok seviyor ben bu hakkımı pek kullanamamGerçi ben de yapmayı seviyorum
Şefim bundan sonra sen şef olarak daha uğraştırıcı yemekler yapmalısın![]()
Hafta sonu tatilHafta sonu eşim evde ya, hiç canım istemiyor,
Hafta içi yapıyorum zaten yeter ona![]()
Hoş buldum hemsomHoşgeldin hemşom nehaber![]()
Hosbuldum kuzum nasilsinEee bizde böyle
Hoşgeldin![]()
İyiyim canım çok şükürHoş buldum hemsomiyidir,senden naber
Hosbuldum kuzum nasilsin![]()