• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Benimki biliyor:KK45:Ama hiç bakmadı:DAnlamıyor çok fazla :KK70:
Benimki anlıyor. Bi kere baktı,ben kızdım ne takip ediyosun diye:KK67: e merak ettim sen çok guluyosun dedi:KK12: o sırada eşimin dedikodusunu yapiyodum yakalandim:KK70: bak diyo yanilmadim:KK70:bir daha bakmam dedi ama olsun ben temkinli olayım anasini çok cekistirmeyeyim:KK70:

Benimki anlıyor. Bi kere baktı,ben kızdım ne takip ediyosun diye:KK67: e merak ettim sen çok guluyosun dedi:KK12: o sırada eşimin dedikodusunu yapiyodum yakalandim:KK70: bak diyo yanilmadim:KK70:bir daha bakmam dedi ama olsun ben temkinli olayım anasini çok cekistirmeyeyim:KK70:
Bakarlar tabi merak etmez olurlar mı:KK67:Benim hep açık tarayıcıya sağ tıklayınca pcde açılıyor:KK70:
Tabi canım hiç gerek yok tanıdık falan çıkar veya öğrenilir takip edilir sonra la başına belayı:KK17:

Eminim bakıyordur çoğu zaman.:rolleyes:Enişte saygılar.:KK53:Harbi seni çok seviyor.:KK53:

Bakarlar tabi merak etmez olurlar mı:KK67:Benim hep açık tarayıcıya sağ tıklayınca pcde açılıyor:KK70:
Tabi canım hiç gerek yok tanıdık falan çıkar veya öğrenilir takip edilir sonra la başına belayı:KK17:
Aynen ya temkinli olmakta fayda var:KK17:

Eminim bakıyordur çoğu zaman.:rolleyes:Enişte saygılar.:KK53:Harbi seni çok seviyor.:KK53:
baksin capkinlik yapmiyoz sonuçta:KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70:
Bu nasıl bir aşktır kardeşim bıktık dinle dinle nereye kadar:KK12::KK70:
Hahahah:KK70:

Yemek yapmaya diyelim birde:KK45:
Bayağı kalabalıklaşıyor hemşolarım:D
Bizde sahiden hemşom olduğunu bilmeyenler bu kadın herkese hemşo diyor diyecekler:KK70::KK70:
Evet yemek yapmaya da düşkünler.:KK53: Senin ışığını gören geliyor.:KK70:

Back
X