Sen çirkin ve taş gibisinbende daşşş gibiyim o zaman![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen çirkin ve taş gibisinbende daşşş gibiyim o zaman![]()
Kiz yolamasam niye sorimmkereminin minnak uslusu dimi: ))
benim için en iyi süpriz hediye pro kart: )
hiç ben gibisi görülmüşmü, hem yarışmaya katılmıyor hemde hediye hakkında pazarlık yapıyo: ))))
nevoşum inş birgün bende katılırım, sırf senin hatrına inan.
yarın belki anne terliğini denicem evde, ilgecenin tarifi.
hoşbuldum.
yok gelmedi, demekki yollamadın, yollasaydın gelirdi...![]()
Kiz yolamasam niye sorimm![]()
Olmazz bazi seyler ozel oliy bilin mine yazdıyıdın.....
buraya yaz herkes görsün: )![]()
Olmazz bazi seyler ozel oliy bilin mi![]()
sende uzulme nevoşşşş diyet yap belkı zayıflarsınTamam canım üzülme![]()
sende uzulme nevoşşşş diyet yap belkı zayıflarsın![]()
Nazar değmesin diye çirkin diyoruzcırkınım varmı uleyyyyyyyynnn![]()
pınkı kepcenle nevosun kafasına vur bıtane bana cirkin diyoNazar değmesin diye çirkin diyoruz![]()
senı hainler listesınden alsammı acabatoline yuklenin yuklenin ondan sonraaa yok nazar degmesinmiss sizde az degilsiniz hanimlar yapmayin yapmayinnn toline yazik![]()
Ama nevoş çok uslu, bana şefim diyor, çayımı kahve mi veriyor, hem senide çok özledi. O değil bdv de bi konu var, kızı acil hastahaneye yatırmalılar, yolu yol değilpınkı kepcenle nevosun kafasına vur bıtane bana cirkin diyo![]()
Yok ben böyle mutluyumsende uzulme nevoşşşş diyet yap belkı zayıflarsın![]()
Pinko bana kıyamazpınkı kepcenle nevosun kafasına vur bıtane bana cirkin diyo![]()
Seviyok biz onu, mikserlik yapma, geliyor kepçetoline yuklenin yuklenin ondan sonraaa yok nazar degmesinmiss sizde az degilsiniz hanimlar yapmayin yapmayinnn toline yazik![]()
Al kiz all aneeee bir cikariynn bir alin alda bari bakem ne olcekk tolinciksenı hainler listesınden alsammı acaba![]()
cay veremmiSeviyok biz onu, mikserlik yapma, geliyor kepçe![]()