• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

ama şu konuda celısıyorum basaklar calıskanken yaylar keyfıne duskun o yuzden ders calısacagım zamanlarda kendımle kavga edıyorum calıssammı calısmasammı dıye:KK53::KK53:
Benim eşim yay burcu çok enerjik ve çok çalışkan:-)Hatta ben çok enerjik olmama rağmen ona yetişemiyorum.Yükseleninden olabilir..:KK53:

Başaklar ayrı birşey zaten ben doğumu beklettim oğlum başak olsun diye:KK70:Başakları beğeniyoruum:KK53:

İyi geceler canım:KK60:

Çok teşekkür ederim:oops:
Al yanina çiçahli kurabiye:KK53:
z209L4.jpg

Benim eşim yay burcu çok enerjik ve çok çalışkan:-)Hatta ben çok enerjik olmama rağmen ona yetişemiyorum.Yükseleninden olabilir..:KK53:

Başaklar ayrı birşey zaten ben doğumu beklettim oğlum başak olsun diye:KK70:Başakları beğeniyoruum:KK53:
demekkı banada bayılıyosun nevoş:KK53::KK53::KK53:

tolin tolin pampa yarin basak i senin icin yorumlucam uyku semeresii sindikk yazmiyimmm ayricada bana slm vermedigin gozumden kacmadi ama neyseee

İyi geceler canım her zaman bekliyoruz..:KK60:

Söylersen ben de kıvırırım:KK70:
elımde kapı gıbı ekran goruntusu var nevos ya bızım tarafa gecersın yada goruntuyu neneme yollarım:KK62::KK62::KK62::KK53:

Tabletten yaziyom yaaa ondan pcc olunca kacarin yok bilin mi :-):-):-)
Sen ben gormeyince bir daha alintila kuxucan yoksa farkina bile varmiyom yarin yorumlucam basak burcunu soz
tamam pampaaaa ıyı uykularrr:KK3:

Back
X