- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
Mahsur kaldığım yer Denizlinin 5 gün önceki haali.Selam herkeze..yogurt tatlisi yaptim...Eki Görüntüle 1373689
Günaydınnn daaa bacım nere buralarr.. kar var yahuu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mahsur kaldığım yer Denizlinin 5 gün önceki haali.Selam herkeze..yogurt tatlisi yaptim...Eki Görüntüle 1373689
Günaydın canımHerkese günnaydın günnaydıııın.(benden erkencisi yok galiba)Eki Görüntüle 1374070
Çoook acıkmadan bişey yiyemem böyle doyurucu tablatler olsa hop diye halletsem hiç aramam.
Selam herkeze..yogurt tatlisi yaptim...Eki Görüntüle 1373689
günaydın ablamHepimiz için öyle burası,hem eğleniyoruz,hem seviniyoruz,hem üzülüyoruz işte
Yok küsme sakın dün yetişemedim bile cevaplara
Günaydınlar,ben ütü bile yaptım ne haberrrrr ancak geldim![]()
günaydın ablam![]()
Günaydınn hatunumm olmazmı hemide bir lezzetli oldukii. Ahhh keşke gerçekten ikram edebilsemm..benim oğluşum illaki istiyor bişiler üşenmiyor iş ten çıktımmı hemen yapmaya çalışıyorum bişilerr.. sanal olarak ikramım olsun afiyet bal şeker olsun canımm..Şu japonlar her haltı yapıyorlar,yapacaklar tabletide günde 3 tane içicen yemek derdi olmayacak valla mis gibi olur ..
Günaydınlarrr bize de varmı tatlıdan
Adıda doy tablet olsun Bana çok gerek .Rlim ayağım titremeden otutmam sofraya.
Günaydınn hatunumm olmazmı hemide bir lezzetli oldukii. Ahhh keşke gerçekten ikram edebilsemm..benim oğluşum illaki istiyor bişiler üşenmiyor iş ten çıktımmı hemen yapmaya çalışıyorum bişilerr.. sanal olarak ikramım olsun afiyet bal şeker olsun canımm..
İyi yapmıyorsun ama,vücudun birgün iflas ederse gene titreme ama
Titrek olurum .
![]()
günaydınnnnnnnnnn![]()
HanimKelesimiGetir abla , flocke diye bir üye vardı 'eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz' topiğinde yazıyordu haberin var mı ne oldu ona diye vefat etti falan yazmışlar da
Ah canımcım işte hayatımın anlamları sevdiceğizlerimmNeyse yemiş kadar olduk ellerine sağlık,evde ufaklık olunca yemek ister tabiki..
Ah canımcım işte hayatımın anlamları sevdiceğizlerimmEki Görüntüle 1374080 çırpınıyorum bunlar için hatuncum