Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

bende sizin orayı kıskandım: )
evet soğuk olur ama mevsimler bozuldu malesef her yerde, nerde eski karlar kışlar ablacım.

Soğuk ayol neyi kıskancan şimdi :))) şmdiş sen nerde eski kışlar dersen olmaz,bizim zamanımızda idi onlar..
Şimdi meşhur soruyu sorayım ''yaş kaç canım''

Benim kurabiyeyi yapan olursa ben de yakarım

Abla ben pcde corcu buldum ama tıklayınca netten açılıyor gibi oluyor niye öyle oldu anlamadım

Önce ben yakcam sonra sen yak
Nasıl yok oldu anlamadım yaa bir daha nerden bulacam onu

Antalyaya gel yavrim sen gunluk guneslik

Vallahamııı hemen geliyommm bacımm

Ben yarın yapabilirim.Bugün yapacaktım akşam bir yere gideceğiz eşim gelip sıkıştırır çabuk çabuk diye sorun olur
Var ama ekleyemiyorum

Nedenmiş seninde şefinim, Bak sarı sarı ne yazıyor nickimin altında

Yesinlerrr sarını emiiii

Ben yarın yapabilirim.Bugün yapacaktım akşam bir yere gideceğiz eşim gelip sıkıştırır çabuk çabuk diye sorun olur
Var ama ekleyemiyorum

Yarın yaparsın olmazsa..,
Benimde artur yardımcı olacak kurabiyede ,verecem eline bir malzeme var onu yapacak
Hadi merak edin durun bakalımm

Gitme yoksa katlederim bizim yan komşuları
Sonra polise derim öldürmüş masumları
Gitme dünyam dönsün dönsün
Dünyam dönsün dönsün
Ben hiç kimse ölsüm mölsün istemem

buranın en zor kışı bile geçen sene 1 hafta sürdü sadece çok yağmur yağdığında sel olur oda belli yerleri vuruyor değilse kışı ılık geçirmek için ideal

Abla sen nasıl nenesin ya ben hiç çıtır nene görmedim

Kart nene yafrummm

buranın en zor kışı bile geçen sene 1 hafta sürdü sadece çok yağmur yağdığında sel olur oda belli yerleri vuruyor değilse kışı ılık geçirmek için ideal

Bekarken hep o taraflara giderdik tatillerde,ama çok yağmuru var oralarında,kış için tam ideal bir yer bana göre,yazın fena ama yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…