Hoşgeldin canım nehaberIyi geceler hanımlar :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canım nehaberIyi geceler hanımlar :)))
Burada bir başlıkta okudum bunu.Çok komik.
Yozgat’da birgün kadının biri çocuğunu almış ve tarlaya çalışmaya gitmiş.
Acıkan çocuğun eline, süte batırılmış bir parça ekmek vermiş ve işe koyulmuş.
Çocuk süte bandırılmış ekmeği yerken süt kokusunu alan bir yılan süt çanağına yanaşmış.
Çocuk yılanı görmüş ama seslenmemiş.
Yılan sütten içmeye başlayınca Çocuk yılanın kafasına kaşıkla bir tane vurmuş ve;
“Ekmaanen ye Ekmaanen” demiş.![]()
Iyilik ablacumm Bayadan beri buraya uğramadıgımı fark ettimde selam veriyim dedim di :) sen nasılsın canım :)Hoşgeldin canım nehaber![]()
Yok canım sakin öyle düşünme geçiçi bir süre hepimiz aynı pisklojiden geçiyoruz yani herkes ayni şeyleri düşünyor lohusa piskolojisi hepsi bir gün gececek inanBol bol emziriyorum iste uykusundan kaldiriyorum bazen inat ediyor biraz cildi sari gozleride sari gibi ya ondan korkuyorum yarinki kontrolden
aynen ya bole onun iyi olmasi icin yeteri kadar caba harcamamisim gibi geldi o gun esimle gittik evde annem var kv surekli geliyor ama kim ne derse desin o piskoloji duzelmiyor ya ben tutamadim kendimi
Hiç yani çocuğun sütünü bitirecek.
Yılanda katık yapmayı bilmiyormuş![]()
Aynen nevosum o gun topuk kanida alindi onda bile o an agladi bittikten bikac dk sonra sustu uyudu o kadar meyilli oluyor yani dun hastaneden geldimizde hala uyku meyli vardi akşam acildi bugunde ikindin uyanmak istemedi yarin inşallah dusuk cikarCanım sarılık uyku yapıyor diye biliyorum sen elinden geldiği kadar sık sık kaldır emzir umarım çabuk düzelir,birşey olmaz inşaallah![]()
Çok iyi yapmışsın canımIyilik ablacumm Bayadan beri buraya uğramadıgımı fark ettimde selam veriyim dedim di :) sen nasılsın canım :)
İnşaallah canımAynen nevosum o gun topuk kanida alindi onda bile o an agladi bittikten bikac dk sonra sustu uyudu o kadar meyilli oluyor yani dun hastaneden geldimizde hala uyku meyli vardi akşam acildi bugunde ikindin uyanmak istemedi yarin inşallah dusuk cikar
Hayırlı gecelerKızlar ben çıktım iyi geceler![]()
Aynen ama gercekten degisik bi psikolojiYok canım sakin öyle düşünme geçiçi bir süre hepimiz aynı pisklojiden geçiyoruz yani herkes ayni şeyleri düşünyor lohusa piskolojisi hepsi bir gün gececek inan
Koruma ve birşey olacak psikolojisiAynen ama gercekten degisik bi psikoloji![]()
Kulagi yaptirdik temiz cikti ama sarilik tedavisi goren bebeklerden tekrar istenebiliyormus yarin ogrencez onuda takip takvimleri varya bide bizim kendi yerimiz olunca ilgide ona gore ole olmasa bile saglikocagindaki ebemiz cok ilgili her kontrol oncesi arar hatirlatirİnşaallah canımSağlıklı olsun kontrol şart
Kulak kontrolü,kalça çıkığı kontrolü mutlaka yaptırın gerçi doktoru yönlendirir![]()
Çok güzel canımKulagi yaptirdik temiz cikti ama sarilik tedavisi goren bebeklerden tekrar istenebiliyormus yarin ogrencez onuda takip takvimleri varya bide bizim kendi yerimiz olunca ilgide ona gore ole olmasa bile saglikocagindaki ebemiz cok ilgili her kontrol oncesi arar hatirlatir![]()
Hoşgeldin canım nasılsınSelaaam millet .![]()
Teşekkür ederimNevoş imzan yakıyor.Biri daha kullanıyordu onu.Çok da tın çok da fifi diye.
![]()
İyiyim efenim görüşemedik .sevgiler saygılar. reveraaans.Hoşgeldin canım nasılsın![]()