-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 19 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #7.941 Nevreste .!.: Yollar şimdi iyidir ama Cuma'dan sonra bozacak diyorlar Genişletmek için tıkla... O zaman çıkamam ben, yaza kaldı artık
Nevreste .!.: Yollar şimdi iyidir ama Cuma'dan sonra bozacak diyorlar Genişletmek için tıkla... O zaman çıkamam ben, yaza kaldı artık
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.029 214.092 1.423 60 19 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #7.942 _VUSLAT_ .!.: Aynen abla, meraklı sürekli kafayı uzatıp bakıyor KK ne yazarken Pek dışarı adamı değil abla, daha çok evde pinekler Genişletmek için tıkla... Mreraklı adamlar ayol,illa bakacaklar işte aman evde olsunlar kahve alışkanlığı filan olmasında Nevreste .!.: Tamam sana tatlı tarafından verelim Genişletmek için tıkla... Tamamdır turşuda isterim ona göre
_VUSLAT_ .!.: Aynen abla, meraklı sürekli kafayı uzatıp bakıyor KK ne yazarken Pek dışarı adamı değil abla, daha çok evde pinekler Genişletmek için tıkla... Mreraklı adamlar ayol,illa bakacaklar işte aman evde olsunlar kahve alışkanlığı filan olmasında Nevreste .!.: Tamam sana tatlı tarafından verelim Genişletmek için tıkla... Tamamdır turşuda isterim ona göre
M meyra__ Kabe-i Muazzama... Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2010 14.789 16.930 298 19 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #7.943 selam kızlar napıyonuz?: ) nevoşum nasılsın?
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 19 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #7.944 HanimKelesimiGetir .!.: Mreraklı adamlar ayol,illa bakacaklar işte aman evde olsunlar kahve alışkanlığı filan olmasında Tamamdır turşuda isterim ona göre Genişletmek için tıkla... Aslında evden çıkmasına brn izin vermiyorum Yok ablam kahveye bekarken bile gitmemiş, hele bir gitsin evden kovarım
HanimKelesimiGetir .!.: Mreraklı adamlar ayol,illa bakacaklar işte aman evde olsunlar kahve alışkanlığı filan olmasında Tamamdır turşuda isterim ona göre Genişletmek için tıkla... Aslında evden çıkmasına brn izin vermiyorum Yok ablam kahveye bekarken bile gitmemiş, hele bir gitsin evden kovarım
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 19 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #7.945 meyra__ .!.: selam kızlar napıyonuz?: ) nevoşum nasılsın? Genişletmek için tıkla... A.selam
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.571 615.027 1.423 Malatya 19 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #7.946 _VUSLAT_ .!.: O zaman çıkamam ben, yaza kaldı artık Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun canımAma yaza çok var
_VUSLAT_ .!.: O zaman çıkamam ben, yaza kaldı artık Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun canımAma yaza çok var
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.571 615.027 1.423 Malatya 19 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #7.947 HanimKelesimiGetir .!.: Mreraklı adamlar ayol,illa bakacaklar işte aman evde olsunlar kahve alışkanlığı filan olmasında Tamamdır turşuda isterim ona göre Genişletmek için tıkla... Köpüklü ayranda ister misin? meyra__ .!.: selam kızlar napıyonuz?: ) nevoşum nasılsın? Genişletmek için tıkla... İyiyim Meyra'cım sen nasılsın
HanimKelesimiGetir .!.: Mreraklı adamlar ayol,illa bakacaklar işte aman evde olsunlar kahve alışkanlığı filan olmasında Tamamdır turşuda isterim ona göre Genişletmek için tıkla... Köpüklü ayranda ister misin? meyra__ .!.: selam kızlar napıyonuz?: ) nevoşum nasılsın? Genişletmek için tıkla... İyiyim Meyra'cım sen nasılsın
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 19 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #7.948 Nevreste .!.: Hayırlısı olsun canımAma yaza çok var Genişletmek için tıkla... Evet ya çok var Şafak sayıcam artık:)
Nevreste .!.: Hayırlısı olsun canımAma yaza çok var Genişletmek için tıkla... Evet ya çok var Şafak sayıcam artık:)
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.029 214.092 1.423 60 19 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #7.949 meyra__ .!.: selam kızlar napıyonuz?: ) nevoşum nasılsın? Genişletmek için tıkla... Selam meyra,muhabbet ediyoruz hanımlarla sen nasılsın .. _VUSLAT_ .!.: Aslında evden çıkmasına brn izin vermiyorum Yok ablam kahveye bekarken bile gitmemiş, hele bir gitsin evden kovarım Genişletmek için tıkla... Niye izin vermiyorsun adama,bırak çıksun hava alsın biraz evde kalıp ne yapacak,enişteye işmi yaptırıyon yoksa Nevreste .!.: Köpüklü ayranda ister misin? İyiyim Meyra'cım sen nasılsın Genişletmek için tıkla... Yok istemem,diet cola varsa alayım bir zahmet
meyra__ .!.: selam kızlar napıyonuz?: ) nevoşum nasılsın? Genişletmek için tıkla... Selam meyra,muhabbet ediyoruz hanımlarla sen nasılsın .. _VUSLAT_ .!.: Aslında evden çıkmasına brn izin vermiyorum Yok ablam kahveye bekarken bile gitmemiş, hele bir gitsin evden kovarım Genişletmek için tıkla... Niye izin vermiyorsun adama,bırak çıksun hava alsın biraz evde kalıp ne yapacak,enişteye işmi yaptırıyon yoksa Nevreste .!.: Köpüklü ayranda ister misin? İyiyim Meyra'cım sen nasılsın Genişletmek için tıkla... Yok istemem,diet cola varsa alayım bir zahmet
M meyra__ Kabe-i Muazzama... Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2010 14.789 16.930 298 19 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #7.950 Nevreste .!.: Köpüklü ayranda ister misin? İyiyim Meyra'cım sen nasılsın Genişletmek için tıkla... bende iyiyim çok şükür nevoşum.
Nevreste .!.: Köpüklü ayranda ister misin? İyiyim Meyra'cım sen nasılsın Genişletmek için tıkla... bende iyiyim çok şükür nevoşum.
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.571 615.027 1.423 Malatya 19 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #7.951 _VUSLAT_ .!.: Evet ya çok var Şafak sayıcam artık:) Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun canım
M meyra__ Kabe-i Muazzama... Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2010 14.789 16.930 298 19 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #7.952 HanimKelesimiGetir .!.: Selam meyra,muhabbet ediyoruz hanımlarla sen nasılsın .. Niye izin vermiyorsun adama,bırak çıksun hava alsın biraz evde kalıp ne yapacak,enişteye işmi yaptırıyon yoksa Yok istemem,diet cola varsa alayım bir zahmet Genişletmek için tıkla... iyiyim çok şükür sağol ablacım: ) sen nasılsın? hooop diyet kolan geldiii..... afiyet olsun...
HanimKelesimiGetir .!.: Selam meyra,muhabbet ediyoruz hanımlarla sen nasılsın .. Niye izin vermiyorsun adama,bırak çıksun hava alsın biraz evde kalıp ne yapacak,enişteye işmi yaptırıyon yoksa Yok istemem,diet cola varsa alayım bir zahmet Genişletmek için tıkla... iyiyim çok şükür sağol ablacım: ) sen nasılsın? hooop diyet kolan geldiii..... afiyet olsun...
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.869 13.418 823 19 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #7.953 Kızarmış patatesten salata.Haşlanmışından çok çok lezzetli oldu tavsiye ederim.
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 19 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #7.954 HanimKelesimiGetir .!.: Selam meyra,muhabbet ediyoruz hanımlarla sen nasılsın .. Niye izin vermiyorsun adama,bırak çıksun hava alsın biraz evde kalıp ne yapacak,enişteye işmi yaptırıyon yoksa Yok istemem,diet cola varsa alayım bir zahmet Genişletmek için tıkla... Yok ona gezme beni eve tıkadı çocuklar yüzünden ona da yok gezme Yemek yaptırıyorum abla Bugün de kahvaltıyı hazırlattım
HanimKelesimiGetir .!.: Selam meyra,muhabbet ediyoruz hanımlarla sen nasılsın .. Niye izin vermiyorsun adama,bırak çıksun hava alsın biraz evde kalıp ne yapacak,enişteye işmi yaptırıyon yoksa Yok istemem,diet cola varsa alayım bir zahmet Genişletmek için tıkla... Yok ona gezme beni eve tıkadı çocuklar yüzünden ona da yok gezme Yemek yaptırıyorum abla Bugün de kahvaltıyı hazırlattım
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.571 615.027 1.423 Malatya 19 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #7.955 meyra__ .!.: bende iyiyim çok şükür nevoşum. Genişletmek için tıkla... Pek görünmüyorsun bu ara
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.571 615.027 1.423 Malatya 19 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #7.956 adra .!.: Kızarmış patatesten salata.Haşlanmışından çok çok lezzetli oldu tavsiye ederim. Eki Görüntüle 1380428 Genişletmek için tıkla... Eminim harika olmuşturEllerine sağlık canım Peki içine bir daha yağ ekliyormuyuz
adra .!.: Kızarmış patatesten salata.Haşlanmışından çok çok lezzetli oldu tavsiye ederim. Eki Görüntüle 1380428 Genişletmek için tıkla... Eminim harika olmuşturEllerine sağlık canım Peki içine bir daha yağ ekliyormuyuz
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 19 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #7.957 adra .!.: Kızarmış patatesten salata.Haşlanmışından çok çok lezzetli oldu tavsiye ederim. Eki Görüntüle 1380428 Genişletmek için tıkla... Adracım nehaber
adra .!.: Kızarmış patatesten salata.Haşlanmışından çok çok lezzetli oldu tavsiye ederim. Eki Görüntüle 1380428 Genişletmek için tıkla... Adracım nehaber
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.571 615.027 1.423 Malatya 19 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #7.958 HanimKelesimiGetir .!.: Selam meyra,muhabbet ediyoruz hanımlarla sen nasılsın .. Niye izin vermiyorsun adama,bırak çıksun hava alsın biraz evde kalıp ne yapacak,enişteye işmi yaptırıyon yoksa Yok istemem,diet cola varsa alayım bir zahmet Genişletmek için tıkla... Tamam sana diet cola verelim
HanimKelesimiGetir .!.: Selam meyra,muhabbet ediyoruz hanımlarla sen nasılsın .. Niye izin vermiyorsun adama,bırak çıksun hava alsın biraz evde kalıp ne yapacak,enişteye işmi yaptırıyon yoksa Yok istemem,diet cola varsa alayım bir zahmet Genişletmek için tıkla... Tamam sana diet cola verelim
M meyra__ Kabe-i Muazzama... Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2010 14.789 16.930 298 19 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #7.959 adra .!.: Kızarmış patatesten salata.Haşlanmışından çok çok lezzetli oldu tavsiye ederim. Eki Görüntüle 1380428 Genişletmek için tıkla... eminim öyle olmuştur, eline sağlık: ) Nevreste .!.: Pek görünmüyorsun bu ara Genişletmek için tıkla... doğru canım, ne bileyim pek burda sohbet eden yok ondan gelmedim geceleri: ) bugün hava burada güneşli, daha ılık... ohhh içim açıldı valla, hava insnaı ne kadar etkiliyormuş öyle bir kerede daha anladım bunu...
adra .!.: Kızarmış patatesten salata.Haşlanmışından çok çok lezzetli oldu tavsiye ederim. Eki Görüntüle 1380428 Genişletmek için tıkla... eminim öyle olmuştur, eline sağlık: ) Nevreste .!.: Pek görünmüyorsun bu ara Genişletmek için tıkla... doğru canım, ne bileyim pek burda sohbet eden yok ondan gelmedim geceleri: ) bugün hava burada güneşli, daha ılık... ohhh içim açıldı valla, hava insnaı ne kadar etkiliyormuş öyle bir kerede daha anladım bunu...
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 19 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #7.960 Eşim geldi, ben kaçtım