- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Valla nevoscum onu sen düşün,1. Oldum,oldum. Olamazsam evini yakarımSenin kurabiye kaç numara sen de çalışmalara başla![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla nevoscum onu sen düşün,1. Oldum,oldum. Olamazsam evini yakarımSenin kurabiye kaç numara sen de çalışmalara başla![]()
Çok akılısın vallahiBebek isteyenlere bebek, araba isteyenlere araba, ev isteyenlere ev![]()
Ben tatile çıkıyorum gelip yakabilirsin.Valla nevoscum onu sen düşün,1. Oldum,oldum. Olamazsam evini yakarım![]()
Önce kameralari bozarimBen tatile çıkıyorum gelip yakabilirsin.Yalnız benim eve girp yakmak o kadar kolay değil her tarafta kamera var
![]()
Dur bakalım oylama nasıl olacak merakla bekliyorumNapim Nevoşum durunca birşey olmuyor
![]()
Yazık değil mi bana niye yakıyorsun eşyalarımıÖnce kameralari bozarim![]()
Bende bendeDur bakalım oylama nasıl olacak merakla bekliyorum![]()
İlla Adra'ya birşey yapacaksınBende bende
adrayı yarışmadan atalım, sıkılmış o beklemekten, bizim yarışmamızdan sıkılanı biz hiç istemeyiz![]()
Al işte kulağın mı çınladıKimleri görüyorum böyle.![]()
Ama o dedi Nevoşum, yarışma sıkıcı dediİlla Adra'ya birşey yapacaksın![]()
1. Olamazsam hıncımı senden cikarcamYazık değil mi bana niye yakıyorsun eşyalarımı![]()
KimiKimleri görüyorum böyle.![]()
Hadi ordan fırsatçı.Bende bende
adrayı yarışmadan atalım, sıkılmış o beklemekten, bizim yarışmamızdan sıkılanı biz hiç istemeyiz![]()
Her sıkılanı atarsak kimse kalmayacakAma o dedi Nevoşum, yarışma sıkıcı dedi![]()
Seni Pinko`yu.
Beni gördüğüne sevindin,pinkoyu gördüğüne uzuldun dimiSeni Pinko`yu.![]()
Sus şefe cevap verilmez, vasıfsız aşçı seniHadi ordan fırsatçı.Senin yarışma nereden oluyor.Dağdan gelip bağdakini kovma.
![]()
İbret olsun diye adrayı atalım, sonra korkarlar sıkıldık demeyeHer sıkılanı atarsak kimse kalmayacak![]()