- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Hoş geldin canımIyi akşamlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldin canımIyi akşamlar![]()
Hosbuldum pinkiiimmHoş geldin canım![]()
Aklına gelmemişmiş.Vallahi hiç aklıma bile gelmedi
Önce can sonra canan![]()
Hoşgeldin canım nasılsınIyi akşamlar![]()
İyi akşamlar.Iyi akşamlar![]()
İyiyim tatlım sen nasılsın?Hosbuldum pinkiiimmNasılsın
Akşama kadar aç duruyorum ben yaaa.. Telaş oluyor akşam yemeğindeAklına gelmemişmiş.Bundan sonra gelsin.
Şefsin sen borumu.
![]()
Teşekkür ederim canım nevrestem. Star'da paramparça yı izliyorumHoşgeldin canım nasılsın![]()
Çok yağuşuklu be yaaa diyip açılışı yapıyorumİyi akşamlar.![]()
Iyiyik şükür bugün kornison turşusu yaptım ilki çok kötü olmuştu şansımı zOrluyorum çılgıncaİyiyim tatlım sen nasılsın?
Adra bak bu kızcağızda rakip, azıcık örnek al
Akşama kadar aç duruyorum ben yaaa.. Telaş oluyor akşam yemeğinde![]()
O diziyi bende izliyorum geneldeTeşekkür ederim canım nevrestem. Star'da paramparça yı izliyorum![]()
Bana nasıl yaklaşırsan öyle.İyiyim tatlım sen nasılsın?
Adra bak bu kızcağızda rakip, azıcık örnek al
Akşama kadar aç duruyorum ben yaaa.. Telaş oluyor akşam yemeğinde![]()
Bende eşimle izliyorumda kaçamak yapıyorum simdi oda evde yokO diziyi bende izliyorum geneldeBugün eşim yok birlikte izliyoruz daha sonra birlikte izleriz diye bugün bakmadım
![]()
Zorla tabi, Yapa yapa güzeli tutturcanIyiyim şükür bugün kornison turşusu yaptım ilki çok kötü olmuştu şansımı zorluyorum çılgınca![]()
Ama bende bi geldim yarışmadan sıkıldım demişsinBana nasıl yaklaşırsan öyle.Bir geldim adra`yı atalım diyorsun.
Akşama kadar aç durulur mu çok sağlıksız.Zaten sigara da içiyormuşsun.![]()
Beğenen birini buldum yaşasın.Çok yağuşuklu be yaaa diyip açılışı yapıyorumnasılsın adra
![]()
Iyı aksamlarIyi akşamlar![]()
Ama astar istemesek hemenTamam yakma evimi yazık bana
Yeni kategoriye katılacak mısın![]()
İyi yapmışsın ben bu gece tvyi çocuklara bıraktım sonra tekrarını izlerim artıkBende eşimle izliyorumda kaçamak yapıyorum simdi oda evde yok![]()
Çay mi? Ben çay sevmem bilmiyo musunBi çay içek ya kaç saattir içim yandı
![]()