- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Susma da bana baski yapmaTamam sustum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Susma da bana baski yapmaTamam sustum![]()
Otuzunda kırk yaşında gösteriyorsun desinler de gör.Zorla tabi, Yapa yapa güzeli tutturcan
Ama bende bi geldim yarışmadan sıkıldım demişsinBen seni düşündüm yani
İçiyorum, çok aç sayılmam ya, çikolata yiyorum![]()
Sen ne seviyorsun ki, ot gibi yaşıyorsunÇay mi? Ben çay sevmem bilmiyo musun![]()
Daha çook var o günlere, 7 yaş küçük sanıyorlar halaOtuzunda kırk yaşında gösteriyorsun desinler de gör.Bu beslenmeye çok sürmez zaten.
![]()
Sende küllük gibi yaşıyosun ben bişey diyo muyum?Sen ne seviyorsun ki, ot gibi yaşıyorsun![]()
Kocamda içtiğinden sorun yaşamıyorum, senlede öpüşmeyiz olur biterSende küllük gibi yaşıyosun ben bişey diyo muyum?![]()
HahahahahKocamda içtiğinden sorun yaşamıyorum, senlede öpüşmeyiz olur biter![]()
Sen sigara içmeye devam et birden çökeceksin.Sen ne seviyorsun ki, ot gibi yaşıyorsun
Daha çook var o günlere, 7 yaş küçük sanıyorlar hala
Atarım bak yarışmadan![]()
Ee tamam madem öpüşmüyorsak, sigaram seni neden rahatsız ediyorHahahahahmanyak mısın kızım niye opusuyoz
![]()
Amann estetik cerrahlar boşuna mı okuyor o kadar yılSen sigara içmeye devam et birden çökeceksin.Cildin zaten içtikçe kötüleşiyor.
![]()
Akıllı olun yaramazlık yapmayınSen ne seviyorsun ki, ot gibi yaşıyorsun
Daha çook var o günlere, 7 yaş küçük sanıyorlar hala
Atarım bak yarışmadan![]()
Sahte güzel.Amann estetik cerrahlar boşuna mı okuyor o kadar yıl![]()
Sen sigara içmeye devam et birden çökeceksin.Cildin zaten içtikçe kötüleşiyor.
![]()
Sen bana ot gibi yasiyorsun dersen,bende senin küllük gibi yaşadığını hatirlatirimEe tamam madem öpüşmüyorsak, sigaram seni neden rahatsız ediyor
Kızdırma geldiğinde puro içerim, onun kokusu hiç çıkmıyor![]()
Huhhuu HayırdırEki Görüntüle 1380745 Buyrun buyrun çekinmeyin .Çayları kim yapcek gaaari.
Sen mi hazırladın?Eki Görüntüle 1380745 Buyrun buyrun çekinmeyin .Çayları kim yapcek gaaari.
Vaayyy sofraya bakkkEki Görüntüle 1380745 Buyrun buyrun çekinmeyin .Çayları kim yapcek gaaari.
Yes yaaniSen mi hazırladın?
Sen bana ot gibi yasiyorsun dersen,bende senin küllük gibi yaşadığını hatirlatirim![]()
Ben birşey yapmıyorum kiAkıllı olun yaramazlık yapmayın![]()