- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Yokesimde bende çay sevmeyiz. En son ne zaman ictim hatirlamiyorumPeşine de çay mı içiyorsunuz.Filmlerde öyle olur ya.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yokesimde bende çay sevmeyiz. En son ne zaman ictim hatirlamiyorumPeşine de çay mı içiyorsunuz.Filmlerde öyle olur ya.
![]()
Yok içmiyoruz da almıyoruzda çoçuklar istedimi portakaldan bol ne var sıkıyorum
Rabbim beterinden korusun![]()
Canım o kadını bir ara iyi takip ediyordum hatta her kilo aldığımda sadece onun diyeti ile zayıflarımNevoş Canan Karatay gibisin valla.![]()
Abla bir zamanla ailecek öyleytik sonra bu orta dönen işte şöyle zararlı böyle zarlı denildikce yavaş yavaş uzaklaştık ben 8 aydır hiç içmiyorum çoçuklarda genelde dışarda istiyolar bir sefere karışmıyorum evede çok nadir alıyorum o da 1 litrelik olanlardan o bile bazen bitmiyor sende öyle yap 1 litre al kendiliğnden azaltıyorusun o zaman1,5 ay içmedim dişlerim yapılırken,nasıl eziyet çektim sen biliyonmuu![]()
O toto bir yerinde durmuyor zatenEn güzeli tatlim,şekerlilerden bende uzak duruyorum. Totom alip başını gidiyo
Ben ailemin yanına sehir dışına gittigimde canını çıkarıyor abla merak etme![]()
En güzeli tatlim,şekerlilerden bende uzak duruyorum. Totom alip başını gidiyo
Ben ailemin yanına sehir dışına gittigimde canını çıkarıyor abla merak etme![]()
Yokesimde bende çay sevmeyiz. En son ne zaman ictim hatirlamiyorum![]()
Nevoş şu katı sıkıcılara bayılıyorum ben yaa bazen ne var ne yok atıyorum hata küçük kız sevmiyor diye brokoliyi bileTabi canım portakal sıkıyoruz sürekli
Canım o kadını bir ara iyi takip ediyordum hatta her kilo aldığımda sadece onun diyeti ile zayıflarım
Birde ben hep böyleydim etrafımdan çok abartığımı söylüyorlar.![]()
Abla bir zamanla ailecek öyleytik sonra bu orta dönen işte şöyle zararlı böyle zarlı denildikce yavaş yavaş uzaklaştık ben 8 aydır hiç içmiyorum çoçuklarda genelde dışarda istiyolar bir sefere karışmıyorum evede çok nadir alıyorum o da 1 litrelik olanlardan o bile bazen bitmiyor sende öyle yap 1 litre al kendiliğnden azaltıyorusun o zaman![]()
Bizim de var.Benimde varBizimde öyle canım
Havamız batsın
![]()
Çaysız yaşayamamYokesimde bende çay sevmeyiz. En son ne zaman ictim hatirlamiyorum![]()
Misafire çay yapıyorum abla rahat ol o konudaAdamı nasıl korkuttuysan yanında bile içmiyor baksanaalkol alırmısınız peki
Anaaaa çayda içmiyorlar evinize gelsem susuz kalırım kesin![]()
Canım benim oğlum meyve canavarıBizim de var.Ama onu yıkamaktansa içmem daha iyi.
Hem posasıyla yiyin diyor uzmanlar.
![]()
Misafire çay yapıyorum abla rahat ol o konudaalkol,sigara kullanmiyoruz. Sağlıklı besleniyoz biz abla
eşim bazen isyan ediyo " bana brokoli yedirmeee,pirasa sevmiyom beenn,balığı izgara yapma kizarttt
. Gibi vuruyom kafasina
kuzu kuzu yiyo sonra
![]()
Sen alışmışsın.Ben yapamam senin gibi.Belki yakın olsak ben de öyle derdim.Tabi canım portakal sıkıyoruz sürekli
Canım o kadını bir ara iyi takip ediyordum hatta her kilo aldığımda sadece onun diyeti ile zayıflarım
Birde ben hep böyleydim etrafımdan çok abartığımı söylüyorlar.![]()
Benim her yerim gidiyor taaa fizana zor topladım dahada kullanmam inşallahEn güzeli tatlim,şekerlilerden bende uzak duruyorum. Totom alip başını gidiyo
Bende biter korkarsın içmeye diye söylemiştimBen o kadar colasız kalamam,1 litre dediğin neyiki anında biter![]()
Ben bu diyet olayında sevmeye başladım yoksa çok içmezdim kahve içerim ama çayı aramazdımÇaysız yaşayamamNasıl içmeden duruyorsun
Tek bırakamadığım zararlı içecek
![]()
Hiç dimi yani.Biraz da onun dediği olsun.Geztapo seni,sevmiyorsa yedirme sende zorlama sakın,arada balığı kızart sende ne olacak
Ama herşeyi yapıyorum az çok görüyorsunuz sadece bazı şeylere dikkat ediyorum.Sen alışmışsın.Ben yapamam senin gibi.Belki yakın olsak ben de öyle derdim.![]()
Annem, her malatyali gibi çay tiryakisiÇaysız yaşayamamNasıl içmeden duruyorsun
Tek bırakamadığım zararlı içecek
![]()
Benim her yerim gidiyor taaa fizana zor topladım dahada kullanmam inşallah
Bende biter korkarsın içmeye diye söylemiştim
Ben bu diyet olayında sevmeye başladım yoksa çok içmezdim kahve içerim ama çayı aramazdım
Diyet hava soğuk hem oyalasın hem ısıtsın diye içiyorum![]()
Hiç dimi yani.Biraz da onun dediği olsun.![]()
Benimde kahve ile çok aram yok içiyorum ama çok değilBenim her yerim gidiyor taaa fizana zor topladım dahada kullanmam inşallah
Bende biter korkarsın içmeye diye söylemiştim
Ben bu diyet olayında sevmeye başladım yoksa çok içmezdim kahve içerim ama çayı aramazdım
Diyet hava soğuk hem oyalasın hem ısıtsın diye içiyorum![]()
İşte çocuktan çocuğa farkediyor.Benim yiğenimin yediği şeyler sayılıdır.Dön dolaş hep aynı yemekler.Kessen yemez.Hazır ayranı içer,ev yapımını içmez.Evde balık ekmek yapar verirsin beğenmez,dışarıdan söyler.Alışmışlar seninkiler.Bizimki çocukluktan beri böyle.Çok kötü.Canım benim oğlum meyve canavarıMeyve yemeyi çok seviyor ama meyve suyuda istiyor özellikle kahvaltıda
Birde ben çocukların çay içmesine karşıyım kızlarada oğlumada sabah kahvaltısında süt,meyve suyu veya bitki çayı içiriyorum..Mecburen meyve birşeyler oluyor..
![]()