Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Yok içmiyoruz da almıyoruzda çoçuklar istedimi portakaldan bol ne var sıkıyorum :KK50:

Rabbim beterinden korusun :KK70:

Tabi canım portakal sıkıyoruz sürekli:KK70:
Nevoş Canan Karatay gibisin valla.:KK70::KK70::KK70:
Canım o kadını bir ara iyi takip ediyordum hatta her kilo aldığımda sadece onun diyeti ile zayıflarım :KK70:
Birde ben hep böyleydim etrafımdan çok abartığımı söylüyorlar. :63:

1,5 ay içmedim dişlerim yapılırken,nasıl eziyet çektim sen biliyonmuu :KK53:
Abla bir zamanla ailecek öyleytik sonra bu orta dönen işte şöyle zararlı böyle zarlı denildikce yavaş yavaş uzaklaştık ben 8 aydır hiç içmiyorum çoçuklarda genelde dışarda istiyolar bir sefere karışmıyorum evede çok nadir alıyorum o da 1 litrelik olanlardan o bile bazen bitmiyor sende öyle yap 1 litre al kendiliğnden azaltıyorusun o zaman :KK51:

En güzeli tatlim,şekerlilerden bende uzak duruyorum. Totom alip başını gidiyo:KK70:

Ben ailemin yanına sehir dışına gittigimde canını çıkarıyor abla merak etme:KK70:

Adamı nasıl korkuttuysan yanında bile içmiyor baksana :KK70::KK70: alkol alırmısınız peki :KK50:

Yokesimde bende çay sevmeyiz. En son ne zaman ictim hatirlamiyorum:KK53:

Anaaaa çayda içmiyorlar evinize gelsem susuz kalırım kesin :KK70::KK70:

Canım o kadını bir ara iyi takip ediyordum hatta her kilo aldığımda sadece onun diyeti ile zayıflarım :KK70:
Nevoş şu katı sıkıcılara bayılıyorum ben yaa bazen ne var ne yok atıyorum hata küçük kız sevmiyor diye brokoliyi bile :rolleyes:portakala karıştırıp veriyorum içiyor :KK50:

Abla bir zamanla ailecek öyleytik sonra bu orta dönen işte şöyle zararlı böyle zarlı denildikce yavaş yavaş uzaklaştık ben 8 aydır hiç içmiyorum çoçuklarda genelde dışarda istiyolar bir sefere karışmıyorum evede çok nadir alıyorum o da 1 litrelik olanlardan o bile bazen bitmiyor sende öyle yap 1 litre al kendiliğnden azaltıyorusun o zaman :KK51:

Ben o kadar colasız kalamam,1 litre dediğin neyiki anında biter :KK70:

Adamı nasıl korkuttuysan yanında bile içmiyor baksana :KK70::KK70: alkol alırmısınız peki :KK50:

Anaaaa çayda içmiyorlar evinize gelsem susuz kalırım kesin :KK70::KK70:
Misafire çay yapıyorum abla rahat ol o konuda:KK70: alkol,sigara kullanmiyoruz. Sağlıklı besleniyoz biz abla:KK53: eşim bazen isyan ediyo " bana brokoli yedirmeee,pirasa sevmiyom beenn,balığı izgara yapma kizarttt:KK47:. Gibi vuruyom kafasina:KK67: kuzu kuzu yiyo sonra:KK70:

Bizim de var.:KK53:Ama onu yıkamaktansa içmem daha iyi.:KK70:Hem posasıyla yiyin diyor uzmanlar.:KK53:
Canım benim oğlum meyve canavarı:nazar:Meyve yemeyi çok seviyor ama meyve suyuda istiyor özellikle kahvaltıda:KK53:
Birde ben çocukların çay içmesine karşıyım kızlarada oğlumada sabah kahvaltısında süt,meyve suyu veya bitki çayı içiriyorum.:110:.Mecburen meyve birşeyler oluyor..:KK45:

Misafire çay yapıyorum abla rahat ol o konuda:KK70: alkol,sigara kullanmiyoruz. Sağlıklı besleniyoz biz abla:KK53: eşim bazen isyan ediyo " bana brokoli yedirmeee,pirasa sevmiyom beenn,balığı izgara yapma kizarttt:KK47:. Gibi vuruyom kafasina:KK67: kuzu kuzu yiyo sonra:KK70:

Geztapo seni,sevmiyorsa yedirme sende zorlama sakın,:KK53: arada balığı kızart sende ne olacak

Sen alışmışsın.Ben yapamam senin gibi.Belki yakın olsak ben de öyle derdim.:KK70:

En güzeli tatlim,şekerlilerden bende uzak duruyorum. Totom alip başını gidiyo:KK70:

Ben ailemin yanına sehir dışına gittigimde canını çıkarıyor abla merak etme:KK70:
Benim her yerim gidiyor taaa fizana zor topladım dahada kullanmam inşallah :KK70:
Ben o kadar colasız kalamam,1 litre dediğin neyiki anında biter :KK70:
Bende biter korkarsın içmeye diye söylemiştim:KK70:

Çaysız yaşayamam:eek:Nasıl içmeden duruyorsun:KK53:Tek bırakamadığım zararlı içecek:KK59:
Ben bu diyet olayında sevmeye başladım yoksa çok içmezdim kahve içerim ama çayı aramazdım
Diyet hava soğuk hem oyalasın hem ısıtsın diye içiyorum :KK50:

Sen alışmışsın.Ben yapamam senin gibi.Belki yakın olsak ben de öyle derdim.:KK70:
Ama herşeyi yapıyorum az çok görüyorsunuz sadece bazı şeylere dikkat ediyorum.:KK45:Ambalajlı çok fazla ürün pek girmez eve genelde herşeyi kendim yapıyorum.Tabi bazı mecburiyetler hariç:KK48:Benim kızlarda alıştı bu mevsimde markete gidip domates alalım desem ıyyyy derler kötü kokuyor:KK70:

Çaysız yaşayamam:eek:Nasıl içmeden duruyorsun:KK53:Tek bırakamadığım zararlı içecek:KK59:
Annem, her malatyali gibi çay tiryakisi:KK53: başına ağrılar giriyo icmediginde o derece. Kendisi bağımlı olduğu için çocuklarıma alistirmiycam demiş. Bize hic vermezdi küçükken öyle alıştık. 3 kardeşiz 3 umuzde cay sevmeyiz. Alistirmayla ilgili Hoppa

Benim her yerim gidiyor taaa fizana zor topladım dahada kullanmam inşallah :KK70:

Ben bu diyet olayında sevmeye başladım yoksa çok içmezdim kahve içerim ama çayı aramazdım

Bitsin gene alır içerim nasılsa :KK53::KK53:

Hiç dimi yani.Biraz da onun dediği olsun.:KK53:

Yok anacım illa kendi dediği olacak :KK53::KK53:

Benimde kahve ile çok aram yok içiyorum ama çok değil:KK19:Bir türk kahvesini şekerli içiyorum diyete başlarsam onuda içmem:KK53:

Canım benim oğlum meyve canavarı:nazar:Meyve yemeyi çok seviyor ama meyve suyuda istiyor özellikle kahvaltıda:KK53:
Birde ben çocukların çay içmesine karşıyım kızlarada oğlumada sabah kahvaltısında süt,meyve suyu veya bitki çayı içiriyorum.:110:.Mecburen meyve birşeyler oluyor..:KK45:
İşte çocuktan çocuğa farkediyor.Benim yiğenimin yediği şeyler sayılıdır.Dön dolaş hep aynı yemekler.Kessen yemez.Hazır ayranı içer,ev yapımını içmez.Evde balık ekmek yapar verirsin beğenmez,dışarıdan söyler.Alışmışlar seninkiler.Bizimki çocukluktan beri böyle.Çok kötü.

Back
X