- 16 Kasım 2008
- 13.869
- 13.418
- 823
Oy istemek yasak ona göre.Oyunubana verdin Dimi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy istemek yasak ona göre.Oyunubana verdin Dimi![]()
Istemiyorum ki soru soruyorumOy istemek yasak ona göre.Kazen görmesin.
![]()
Iyice bak doğru karar çok önemli3 tarif arasında kaldımbakıp duruyorum öyle çok kıymetli oyumu bir türlü veremiyorum
![]()
Dolaylı yoldan üyeler üzerinde baskı kuruyorsun gibime geliyor.Istemiyorum ki soru soruyorum![]()
O senin şahsi görüşünDolaylı yoldan üyeler üzerinde baskı kuruyorsun gibime geliyor.![]()
O piti piti yap egunal.3 tarif arasında kaldımbakıp duruyorum öyle çok kıymetli oyumu bir türlü veremiyorum
![]()
Tabi tabi.O senin şahsi görüşün![]()
Iyice bak doğru karar çok önemli![]()
Degil mi AdracimNe yapsın Nevoş dengeyi tutturmaya çalışıyor.![]()
Geldim canim cok iyi gecti sagolNevoş kavuştun mu ailene?Nasıl geçti yolculuk?![]()
Daha oy kullanmadim isim cok zorOyunubana verdin Dimi![]()
Senin oyun cok kiymetli3 tarif arasında kaldımbakıp duruyorum öyle çok kıymetli oyumu bir türlü veremiyorum
![]()
Öyle oldu bu kez vermeye kıyamıyorumSenin oyun cok kiymetli![]()
Çok dikkatli düşün,bir anlık yanılgı herseyi mahvedebilirHiç bir baskı altında kalmadan vicdanımın ve mutfak bilgimin bana verdiği yetkiye dayanarak bir oy vereceğim inşallah![]()
Onu ben yaptim burdaBen bilmem eşim bilir yarışmasının sunucusu İlker Ayrık gibi inşallah siz kazanırsınız ben sizi tutuyorum demek istiyorum bu kategoride herkese![]()
Geri alabiliyoruz ama dimi bir anlık hataya düşersemÇok dikkatli düşün,bir anlık yanılgı herseyi mahvedebilir![]()
Sahiden cok zorÖyle oldu bu kez vermeye kıyamıyorum![]()
Oy verdiğin kişinin duygulari ne olacak? Yazık değil mi kizcagizaaGeri alabiliyoruz ama dimi bir anlık hataya düşersem![]()