Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Kurabiyelerimizin hepsi birbirinden güzel.:KK73:Ben oyumu adra adra nın kurabiyesinden
yana kullandım. :KK68:Kurabiyesi kadar sunumunu da çok beğendim.Artık çokoprensi dışarıdan almak yok.:KK56:
Çok çok teşekkür ederim canım beğenip oyunu benden yana kullandığın için.:KK36:

Kim ne yapmıştı unuttum ben şimdi taaa en baştan tüm tarifleri dolancam:KK70::KK70:
Bu kadar çok katılım olunca kime oy vereceğimi şaşırdım:KK53:
Adra senin cokoprensler de cok yaratici, iki oy hakkim olsa birini de sana kullanirdim:KK60:
Evet canım keşke 3oy kullanma hakkımız olsa su an 2kisinin arasında gidip geliyorum napcam ben ya

Evet oyumu kullandimm..arkadaşlar..herkesin kurabiyesi güzel ben en çok 3kurabiyeyi ilk gördüğümde bunlardan birine verecem demiştim..baykuş kurabiyesi... Adranin cokoprensi...ve anne terligi..ve adradan yana kullandım..sunum güzel ve emek var..sonuçlar hayırlı olsun.

Adra senin cokoprensler de cok yaratici, iki oy hakkim olsa birini de sana kullanirdim:KK60:
Mersi canım.:KK60:
Evet oyumu kullandimm..arkadaşlar..herkesin kurabiyesi güzel ben en çok 3kurabiyeyi ilk gördüğümde bunlardan birine verecem demiştim..baykuş kurabiyesi... Adranin cokoprensi...ve anne terligi..ve adradan yana kullandım..sunum güzel ve emek var..sonuçlar hayırlı olsun.
Çok teşekkürler canım.:KK73:

Back
X