Evet Ablacım bayağı değişti ve geliştiGöredceğizz şekerim
Mutlaka değişmiştir kai yıl oldu görmeyeli oraları
Eşin mi malatyalı pinko
bencede çok kötü görmemiz gerekirdiOy verenleri niye goremiyoruz ki? Gorseydik iyi olurdu.
Bana oy veren 3 kişi kim yahu merak ediyorum
Anket resimli olunca kim kime oy veriyor görünmüyor.
Evet Ablacım bayağı değişti ve geliştiKüçük ama güzel şehirdir..
anaaam Kazen bdv de konu açan 2.üyeliğe özürlü demiş
Ne güzel, Beğendin mi orayıEvlendim oraya gittim 4 sene kaldık orada
İnşallahNeyse birgün nasip olur inşaallahBen buraya taşınırsam bana gelirsin
Ablam istenmezse bir daha ki sefer resimli değil normal anket açarımBilseydik kim oyverdi iyiydi
Mutlaka değişmiştir,beydağları kışın süper olurduü,bembeyaz karla kaplı filan
Vallahamı
Anket resimli olunca kim kime oy veriyor görünmüyor.
bencede çok kötü görmemiz gerekirdi
Ne güzel, Beğendin mi orayı
İnşallah
Ablam istenmezse bir daha ki sefer resimli değil normal anket açarım
Hala öyle burda bayağı kar var
Bence hem adaletli oylama açısından hemde oy verene rahatlık açısından bu sistem 10 numara, taam biz merak ediyoruz kim verdi diye de.. Yazmak isteyen yazıyor zaten kime verdiğiniAblam istenmezse bir daha ki sefer resimli değil normal anket açarım
Hala öyle burda bayağı kar var
Büyük şehirden gidince zor olur tabi, iyi ama sevmişsin alışmışsınİlk başlarda sevemedim büyükşehirden ayrılmak,iş hayatımı bırakmak,aile filan derken dönüşte çok üzülmüştüm ufak ama sevimli bir yerdir,güzel günlerim geçti.Gerçi biz lojmandaydık,merkeze otobüsler gidiyordu.
Bencede normal anket olsa daha iyi değilmi.
Mayısa kadar filan kalıyordu nerdeyse o yıllarda
evet şaşırdım öyle demesineBilseydik kim oyverdi iyiydi
Mutlaka değişmiştir,beydağları kışın süper olurduü,bembeyaz karla kaplı filan
Vallahamı
Bence hem adaletli oylama açısından hemde oy verene rahatlık açısından bu sistem 10 numara, taam biz merak ediyoruz kim verdi diye de.. Yazmak isteyen yazıyor zaten kime verdiğini
Büyük şehirden gidince zor olur tabi, iyi ama sevmişsin alışmışsın
evet şaşırdım öyle demesine
Bende burda öyle sayılırım kiBirde alışmak zorundasın tabiki,kimsen yok yanlızsın tek başınasın birde..
Bende burda öyle sayılırım kiAma ben seviyorum yalnızlığı, hem siz varsınız zamanımı geçirdiğim
Öylede ben yalnız başıma markete bile gitmeyi sevmemMutlaka birbirimize arkadaşoluyoruz burada,büyük yerde yaşamak daha farklı ama,canın sıkıldımı çıkar dolaşırsın gezersin.Bir boğaza bile gitmek yetiyor yani..
Öylede ben yalnız başıma markete bile gitmeyi sevmemÇıkmam pek o yüzden evden.
Yalnız başına çıkanlara hayret ederim, mesela bana mağazaya git gez para vercez deseler gitmem o kadar işkence gibi gelir,Ben öyleyim işte,mecbur kalmadıkça çıkmak istemiyorum evden,sevmediğimden değil,tek başına zevk vermiyor,hafta sonları eşimle filan çıkıyoruz genelde,yada kızımla beraber dolaşıyoruz..
Yalnız başına çıkanlara hayret ederim, mesela bana mağazaya git gez para vercez deseler gitmem o kadar işkence gibi gelir,
Bundan sonraki yarismada katilan yarismacilarla konusup oyle acarim anketiİlk başlarda sevemedim büyükşehirden ayrılmak,iş hayatımı bırakmak,aile filan derken dönüşte çok üzülmüştüm ufak ama sevimli bir yerdir,güzel günlerim geçti.Gerçi biz lojmandaydık,merkeze otobüsler gidiyordu.
Bencede normal anket olsa daha iyi değilmi.
Mayısa kadar filan kalıyordu nerdeyse o yıllarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?