Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Ne güzel, Beğendin mi orayı

İnşallah

İlk başlarda sevemedim büyükşehirden ayrılmak,iş hayatımı bırakmak,aile filan derken dönüşte çok üzülmüştüm ufak ama sevimli bir yerdir,güzel günlerim geçti.Gerçi biz lojmandaydık,merkeze otobüsler gidiyordu.

Ablam istenmezse bir daha ki sefer resimli değil normal anket açarım
Hala öyle burda bayağı kar var

Bencede normal anket olsa daha iyi değilmi.
Mayısa kadar filan kalıyordu nerdeyse o yıllarda

Ablam istenmezse bir daha ki sefer resimli değil normal anket açarım
Hala öyle burda bayağı kar var
Bence hem adaletli oylama açısından hemde oy verene rahatlık açısından bu sistem 10 numara, taam biz merak ediyoruz kim verdi diye de.. Yazmak isteyen yazıyor zaten kime verdiğini
Büyük şehirden gidince zor olur tabi, iyi ama sevmişsin alışmışsın

Birde alışmak zorundasın tabiki,kimsen yok yanlızsın tek başınasın birde..

Öylede ben yalnız başıma markete bile gitmeyi sevmem Çıkmam pek o yüzden evden.

Ben öyleyim işte,mecbur kalmadıkça çıkmak istemiyorum evden,sevmediğimden değil,tek başına zevk vermiyor,hafta sonları eşimle filan çıkıyoruz genelde,yada kızımla beraber dolaşıyoruz..

Ohh bee nihayet bittii..herkeze selam kurabiyelere baka baka ahada acıktım iş yerinde 4 çayımız var hayde gidip hazır kurabiye almaya..

Ben öyleyim işte,mecbur kalmadıkça çıkmak istemiyorum evden,sevmediğimden değil,tek başına zevk vermiyor,hafta sonları eşimle filan çıkıyoruz genelde,yada kızımla beraber dolaşıyoruz..
Yalnız başına çıkanlara hayret ederim, mesela bana mağazaya git gez para vercez deseler gitmem o kadar işkence gibi gelir,

Bundan sonraki yarismada katilan yarismacilarla konusup oyle acarim anketi

Yok ablam hava degisti subattan sonra kar yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…