- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
hem hüm kem küm, unuttum ablaBana verdin oyunu demi
biz bedavaya gitmişiz ya.bana oy verenlere 1kğ antep fıstıgı hedeyaaaaa
gel vatandaş gel. kapanın elinde midesinde kalıo. kapamayan öyleee bakıoooo
yine zehir gibiyimGuzel taktikhemde taze taze bu yilin mahsulu
oy degiştirine 2kğ yanındada üzüm.bastık bonusumuzhem hüm kem küm, unuttum abla
biz bedavaya gitmişiz ya.Nevreste, oyumu değiştirebilir miyim? Çok cazip teklifler alıyorum.
Oylesin vallahiyine zehir gibiyim
oy degiştirine 2kğ yanındada üzüm.bastık bonusumuz
Bende hiç elimi sürmem, eşim bakar, hadi bunu dene der, burun kıvırırım. Şimdi netten alıyorum, ondada eşim bakıyor zar zor alıyorum
Ablam hic bilgim yok ama rastgele listeleniyor diye dusunuyorumCogu kisinin puani ayni
Tabi canim oy senin istedigine verebilirsinhem hüm kem küm, unuttum abla
biz bedavaya gitmişiz ya.Nevreste, oyumu değiştirebilir miyim? Çok cazip teklifler alıyorum.
hem hüm kem küm, unuttum abla
Çıkılmaz zaten, ablam alışveriş delisi, hiç sevmez benle gezmeyi. Ofları puflarım yoruldum derimNetten bizde alıyoruzda,bazen bedende sorun oluyor geri yolluyoruz,senlen çarşıya çıkılmaz uzaktan bakarsın swn şimdiben gördümmü alıyorum
Tahmin ettiğim gibi demekki
ucmuş ya. 50-60tl antep dışına cıkıncaOylesin vallahiFistik pahali bu yil kacirmasinlar
Bu yil herseyin fiyati uctuucmuş ya. 50-60tl antep dışına cıkınca
Alisveris sevilmez miÇıkılmaz zaten, ablam alışveriş delisi, hiç sevmez benle gezmeyi. Ofları puflarım yoruldum derim
aynen valla.Bu yil herseyin fiyati uctufistik hava sartlarindan az olunca pahali oldu
bende. hele bişi alıcak havada degilsem. magazalar bogar beniÇıkılmaz zaten, ablam alışveriş delisi, hiç sevmez benle gezmeyi. Ofları puflarım yoruldum derim
Aynı modeller desenebende. hele bişi alıcak havada degilsem. magazalar bogar beni
eşim gezmeyi sever. kadın sensin. erkek benim diyorum.
bi tişört için bile kırk magaza gezer
Universiteye yakinim canimaynen valla.
sen ne tarafta oturuyosun ?
Özelim ben özel, Erkeğin gözündeki ideal kadın (alışveriş konusunda)Alisveris sevilmez mi
yani. ihtiyacım olsada o akdar gezip inceliyemem.Aynı modeller desene
İhtiyacın varsa alırsın zaten demi ne gerek var o kadar gezmeye
heee. bende kalyondayımUniversiteye yakinim canimSahinbeydeyim.
bastık, dayanamam ya... yoğurtla falan.yine zehir gibiyim
oy degiştirine 2kğ yanındada üzüm.bastık bonusumuz
Benim esim benden cok seviyor.Hatta ona birsey alacaksak deli ediyor beni cok incelerÖzelim ben özel, Erkeğin gözündeki ideal kadın (alışveriş konusunda)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?