- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
Ben de sevmem.Çıkılmaz zaten, ablam alışveriş delisi, hiç sevmez benle gezmeyi. Ofları puflarım yoruldum derim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de sevmem.Çıkılmaz zaten, ablam alışveriş delisi, hiç sevmez benle gezmeyi. Ofları puflarım yoruldum derim![]()
Ben sevemedim hiç yaBenim esim benden cok seviyor.Hatta ona birsey alacaksak deli ediyor beni cok inceler![]()
BendensinBen de sevmem.![]()
Ben her yeri bilmiyorum.Adlari karistiriyorum.yani. ihtiyacım olsada o akdar gezip inceliyemem.
kafan daha cok karışırki. begendigini alıcan bence
heee. bende kalyondayım![]()
Ay yok kalsinBen sevemedim hiç yaSen al madem, giymez mi?
Kıyafet falan di mi?BendensinSevmeyen birilerini bulunca çok seviniyorum
![]()
Kıyafet öncelikli tabiKıyafet falan di mi?
Market alışverişini severim. Tabii her zaman ben yapmıyorum. Bekarım ben, annem yapar.![]()
Ay yok kalsinBir suru kusur bulur.Ben yalniz kendime bile alamam icimi kacirir
![]()
Hee başladı, kurtuluyonuz bendenOylama baslamis hayrlisi bakalim![]()
![]()
![]()
Kıyafet alışverişini sevmeyenler kulübüKıyafet öncelikli tabi![]()
Gruplaşalım demiKıyafet alışverişini sevmeyenler kulübü![]()
Hee başladı, kurtuluyonuz benden![]()
Olmadın mıAşk olsun pinkin ne zaman senden rahatsiz oldum ben![]()
Aaa! Kime oy verdiğimiz gözükmüyor mu?Nevos kimlerin oy verdiginide gorseydik güzel olurdu![]()
![]()
![]()
Gruplaşalım demi![]()
Hee istediğine rahat rahat oy verirsin, baskı altında kalmadanAaa! Kime oy verdiğimiz gözükmüyor mu?
Filozof şaşırmış hissediyor...
![]()
Olmadın mı
Oylama muhabbetinde çoğunluğun istediği bu yöntemdi şekerim
Olmadım tabi
Eger bn birinci olursam bi hafta kuşak bende dursun sonra gene sana veririmsende daha şik duruo
![]()
Yooo! Açıkken de baskı altında değildim.Hee istediğine rahat rahat oy verirsin, baskı altında kalmadan![]()