Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyı tatıller nevos..Yeni pro olan arkadaşlarım hayırlı olsun![]()
Yok ceza olarak bundan sonraki kategoriye katılsınHadsiz işteAtalım yarışmadan
![]()
Katılsın ama sesini çıkarmasın hiçYok ceza olarak bundan sonraki kategoriye katılsın![]()
Çok teşekkür ederim canım benimIyı tatıller nevos..
Annecıgının yanındasınız ne guzel tadını cıkarın bol bol..
Ben bugun ugurladım anacımı babacıgımı yanımıza gelmıslerdı uc aylıgına ayrılmak cok zor geldı![]()
Yok ceza olarak burdan çıkmayacakKatılsın ama sesini çıkarmasın hiç![]()
O zaman pro kartı geri alırız
Canım hayırlı olsunYarışmaya katıldınız fenamı oldu hem heyecan hemde pro kart kazandınız
Ayrıca yeni kategoride yine birlikteyiz nereye gidiyorsun![]()
Hadsiz işteAtalım yarışmadan
![]()
Farkında mısın hala şefim geliyor kepçeyeni kategoriye daha oy kullanmadim. Belko ona da katilirim ama bu sefer yerini alirim Nevreste ehehehehe
Apla apla aplacigimm![]()
Ne olsun yeni kategoriyeni kategoriye daha oy kullanmadim. Belko ona da katilirim ama bu sefer yerini alirim Nevreste ehehehehe
Apla apla aplacigimm![]()
Amın cnm Allah baska turlu ayrılık vermesın..Çok teşekkür ederim canım benim
Allah kavuştursun canımRabbim başımızdan eksik etmesin,sağlıklı olsunlar yeter
![]()
Pinko tut bırakmayalımFarkında mısın hala şefim geliyor kepçe
Git oy kullan, eğlenceli değil mi yarışmak? Katıl işte niye naz yapıyon
Aminnnnn canımAmın cnm Allah baska turlu ayrılık vermesın..
Bırakmayız o düştü ağımıza bi kere, banlanmazsa katılırPinko tut bırakmayalım![]()
Ben de gülsem bana kızar mıBırakmayız o düştü ağımıza bi kere, banlanmazsa katılırAramızda 3 gün var 5 gün yok
![]()
Buraya takılsa ,biz yaramazlık yapmasına izin vermeyizKızacağına uslu dursun![]()
Hiç yaniBuraya takılsa ,biz yaramazlık yapmasına izin vermeyizŞurda uslu uslu oynuyoruz
![]()