- 20 Mart 2008
- 142.227
- 214.611
- 1.423
- 61
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hileyi kullanmadın mı:))Sessiz olun candy crush oynuyorum level atlayacam az kaldı![]()
Hileyi kullanmadın mı:))
Bağımlılık aşamasına geçmek üzeresinDenedik olmadı,tablet kabul etmiyor hileyi,onun için canla başla savaş veriyorum![]()
Beddua etme bakim.İnşallah beni mumla arasınız.. inşallah
Örerim tabi![]()
Hiç ilgimi çekmiyor şu oyunlar.Sessiz olun candy crush oynuyorum level atlayacam az kaldı![]()
Bağımlılık aşamasına geçmek üzeresin
Bir gün sinirlenip sileceksin, sonra tekrar ekleyeceksin. Bizde eşim siliyor ben ekliyorum, gece yatarken ona oynatıyorum, o oynarken uykum geliyor uyuyorum![]()
Beddua etme bakim.
Hiç ilgimi çekmiyor şu oyunlar.![]()
En iyisi hiç bulaşmamak.Mıknatıs gibi çekişyor adamı varya,eline aldınmı bırakamıyorsun
Yapacaginiz tarifte en can kullandiginiz malzeme nedir ? Ornek veriyorum X marka yogurt kullanirsiniz kurabiyeniz super olur da Y marka da asla ayni performansi saglayamazsiniz. Yani tarifin olmaz sa olmaz urununu one cikarmak. Fakat sponsor kelimesi farkli anlam tasidigindan annem, babam, esim diye sponsor silsilesi basladi.
Edecem işteBeddua etme bakim.
Hiç ilgimi çekmiyor şu oyunlar.![]()
Slm
Selam canım haber?
Merhaba Dilara nasılsın?Merhaba hanımlar![]()
Yazıklar olsungelip gidiyorum hala 3oy
keşke tüküren smiley olsaydi
![]()
Bi daha bu foruma kurabiye yapmiycamSelam canım haber?
Merhaba Dilara nasılsın?Nasıl gidiyor tatilin?
![]()
Sen de başka bir yemek yaparsın.Bi daha bu foruma kurabiye yapmiycam![]()
Bilmiyorum şekerim zevksizler ne yapsam begendiremiyorumSen de başka bir yemek yaparsın.![]()
Onlar zevksiz dimi.Bilmiyorum şekerim zevksizler ne yapsam begendiremiyorum![]()