Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Aklındaki kurabiyeyi söyle yapmayalım
Geçmiş olsun bu arada rahatsız mıydın? Sanki profil mesajlarından öyle birşey hatırlıyorum?
Yanlış hatırlıyormuşum

Söylemeyeyim sürpriz olsun. Yapan olursa da sağlık olsun. Evet yanlış
hatırlamışsın .Yine de teşekkür ederim.

Sağolcanım, sen şimdi bunada katılmazsın
Cadı nasıl? Var mı bi yaramazlık
Millet bi gondersin bakalim canim neler gelcek aklimda bikac var dogurmadan yaparim belki esim kurabiye canavari cadi napsin gece uyutmadi kaburgama bi topardi masallah sabah namazindan sonra biraz uyumusumyarin kontrol var bakalim ne dicek drmuz

Millet bi gondersin bakalim canim neler gelcek aklimda bikac var dogurmadan yaparim belki esim kurabiye canavari cadi napsin gece uyutmadi kaburgama bi topardi masallah sabah namazindan sonra biraz uyumusumyarin kontrol var bakalim ne dicek drmuz
Aman aman onun keyfi yerinde olsunda, sen uyumasanda olur
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

Aman aman onun keyfi yerinde olsunda, sen uyumasanda olur
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Ole tabi yeterki iyi olsun cok tembelim ya dogum cantami yeni hazırladım amin inşallah canim

Eloşcum ya, şans mı deyim şanssızlık mı deyim bilemedim kuzum
Sorma canım ama seninle cumartesi konusmustuk yaptım hazır vs diye. Bide bugün yüklemeseydim tarifi baska yapardım yada katılmazdım. Neyse önemli olan eğlenmek benim için canım bi de sizlerle sohbet etmek, gerisi teferruat.

pinkstrap biliyor abla ben cumartesi yaptım tarifi, diğer topikte sohbet etmiştik bununla ilgili hatta

Iyiki sabahtan yüklemişim, yoksa baska kurabiye yapardım yada katılmazdım sanırım.
Biliyorum bende tatlım, hatırlıyorum öyle bir sohbet. Hakeden kazansın napalım her kategoride, böyle aksilikler mümkün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…