Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Tesekkur ederim canimİci yumusak citir kurabiye benimdi
Sizi her zaman burda gormek isterimBir hatam olduysa affola
Estafirullah ne demek ,
İlgimi cekmisti yumusak citir kurabiye.. Tekrar elinize saglik .

Yarisma boyunca burda olmayi isterdim annemler, kiz kardesim 3 de yegenim misafirim :) ,yariyil tatili baslayinca geldiler , yarismayi takip etmeyi burda olmayi istemistim dogrusu :))

Tekrar katilan, oy kullanan herkese tesekkur ederim ....
Sizede nezaketinizden dolayi ayrica tesekkur ederim nevreste

Net gidip geliyor.İyi geceler.

Ben de anlayisiniz icin cok tesekkur ederim

HERKEZE SELAM.
Bana oy veren vermeyen herkeze teşekkür ederim.. harika bir yarışmaydı.çok keyif aldım.yeni üyelerdenim topicleri gezerken yarışmayı gördüm aha. tam benlik dedim öylesine katıldım ..ama kurabiyem başlarda olduğunu görüncede acaip heyecan yaptım..nevtesteye emeği için teşekkür ederim bu heyacanı yaşattığınız için..çok güzel kurabiyeler var ve çok emekli olanlar.ben kurabiyemi yaparken nasıl güzel bir sunum yaparım düşüncesinede girdim.ve sunumada odaklandım kuru çiçekler buldum uğur böcekleri aldım,masamı süsledim sıcak kahvenin dumanlarını çekmek için uğraş verdim..Kadınlar kulubü ailesine teşekkür ederim diğer yarışmada görüşmek üzere..

Tebrik ediyorum arkadaşım,her zaman başarılarının devamını dilerim,yeni bir yarışmada da başarılar dilerim şimdiden

SefimHayirli olsun

Yarin seslenicem pinkocuma

Pinko çok üzülecek

SefimHayirli olsun

Nevoşummm nasıl oldu oğluşun

Patates çorbası..fırında patatesli tavuk.mısırlı pilav..kırmızı biber meze amerikan salata yoğurt tatlısı

Gayet güzel olmuş ellerine sağlık

Kemer çok yakışmış. Kurabiyeni denedim canım mis gibi oldu

Selam nasılsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…