Estafirullah ne demek ,Tesekkur ederim canimİci yumusak citir kurabiye benimdi
Sizi her zaman burda gormek isterimBir hatam olduysa affola
Ben de anlayisiniz icin cok tesekkur ederimEstafirullah ne demek ,
İlgimi cekmisti yumusak citir kurabiye.. Tekrar elinize saglik .
Yarisma boyunca burda olmayi isterdim annemler, kiz kardesim 3 de yegenim misafirim :) ,yariyil tatili baslayinca geldiler , yarismayi takip etmeyi burda olmayi istemistim dogrusu :))
Tekrar katilan, oy kullanan herkese tesekkur ederim ....
Sizede nezaketinizden dolayi ayrica tesekkur ederim nevreste
teşekkür ederim..oğlumun çok tebrik ediyorum.Bu kadar tarif arasından 1.çıkman büyük başarı.Hakketin gerçekten
HERKEZE SELAM.
Bana oy veren vermeyen herkeze teşekkür ederim.. harika bir yarışmaydı.çok keyif aldım.yeni üyelerdenim topicleri gezerken yarışmayı gördüm aha. tam benlik dedim öylesine katıldım ..ama kurabiyem başlarda olduğunu görüncede acaip heyecan yaptım..nevtesteye emeği için teşekkür ederim bu heyacanı yaşattığınız için..çok güzel kurabiyeler var ve çok emekli olanlar.ben kurabiyemi yaparken nasıl güzel bir sunum yaparım düşüncesinede girdim.ve sunumada odaklandım kuru çiçekler buldum uğur böcekleri aldım,masamı süsledim sıcak kahvenin dumanlarını çekmek için uğraş verdim..Kadınlar kulubü ailesine teşekkür ederim diğer yarışmada görüşmek üzere..
Tesekkur ederim canimTebrik ediyorum arkadaşım,her zaman başarılarının devamını dilerim,yeni bir yarışmada da başarılar dilerim şimdiden
İyi aksamlar yemeklerini hazırladım misafirlerimi bekliyorumSelamlar iyi akşamlar hanımlar
Tesekkur ederim canim
İyi aksamlar yemeklerini hazırladım misafirlerimi bekliyorum
Yarin seslenicem pinkocumaNasılş bir duygu,kaptın kemeri,pinkonun içine oturcak varya gitti kemerim diyecek
İyi akşamlar,neler yaptın bakalım ne mamalar var
SefimHERKEZE SELAM.
Bana oy veren vermeyen herkeze teşekkür ederim.. harika bir yarışmaydı.çok keyif aldım.yeni üyelerdenim topicleri gezerken yarışmayı gördüm aha. tam benlik dedim öylesine katıldım ..ama kurabiyem başlarda olduğunu görüncede acaip heyecan yaptım..nevtesteye emeği için teşekkür ederim bu heyacanı yaşattığınız için..çok güzel kurabiyeler var ve çok emekli olanlar.ben kurabiyemi yaparken nasıl güzel bir sunum yaparım düşüncesinede girdim.ve sunumada odaklandım kuru çiçekler buldum uğur böcekleri aldım,masamı süsledim sıcak kahvenin dumanlarını çekmek için uğraş verdim..Kadınlar kulubü ailesine teşekkür ederim diğer yarışmada görüşmek üzere..
Patates çorbası..fırında patatesli tavuk.mısırlı pilav..kırmızı biber meze amerikan salata yoğurt tatlısıNasılş bir duygu,kaptın kemeri,pinkonun içine oturcak varya gitti kemerim diyecek
İyi akşamlar,neler yaptın bakalım ne mamalar var
Patates çorbası..fırında patatesli tavuk.mısırlı pilav..kırmızı biber meze amerikan salata yoğurt tatlısı
Yarin seslenicem pinkocuma
SefimHayirli olsun
Patates çorbası..fırında patatesli tavuk.mısırlı pilav..kırmızı biber meze amerikan salata yoğurt tatlısı
Kemer çok yakışmış.Kurabiyeni denedim canım mis gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?