- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
En azından yakmadan becerebildimyoooo hıc guzel olmamış
aman hayatında ılk defa bısey becerdın aferın sanaEn azından yakmadan becerebildim
Hahahahaha vallahi kızı uyutup hepsini inceleyemedim bir türlü ama sen yaptiysan çok guzel olmazmi bee yaaaa mümkünmü çirkin olsunÇiçekli kurabiyelerde harikulâde olmuş dimi
En azından yakmadan becerebildim
Kavga etmeyin ayırmamaman hayatında ılk defa bısey becerdın aferın sana
Hayır,3 oldu.aman hayatında ılk defa bısey becerdın aferın sana
Yaaaaa dombiktoooo çılgın seyyy ay nelerde söylediHahahahaha vallahi kızı uyutup hepsini inceleyemedim bir türlü ama sen yaptiysan çok guzel olmazmi bee yaaaa mümkünmü çirkin olsun
yok pampa senınkılerı begendımKavga etmeyin ayırmam
Böcük benim kurabiyemi de beğenmedi, çok Seçici
aferim kız sana hadi bakalım senın kocaya gıtme yasın gelmıs everelım artık senıHayır,3 oldu.makarna yaptim,çorba yaptim,kurabiye de 3 oldu
Maalesef öyle galiba.12 ye benle mi gircen
O değilde ben yılbaşına şef olarak giriyorum ya, Acaba 1 sene boyunca şef olur muyum kız
sen veriim dedıysen kesın zehırlıdır
kendıde kurtlu
Bizde onunkini begenmedik zatenKavga etmeyin ayırmam
Böcük benim kurabiyemi de beğenmedi, çok Seçici
Kız evliyim zaten ben,kocama kuma mi getireyimyok pampa senınkılerı begendım
aferim kız sana hadi bakalım senın kocaya gıtme yasın gelmıs everelım artık senı
Hahahahaha itinayla övgüler dizilirYaaaaa dombiktoooo çılgın seyyy ay nelerde söyledikendim yaptim diye söylüyorm hakkaten çok güzel yaptim
adra ben sana o ımzayı degıstır demedımmıMaalesef öyle galiba.
Bir sene şefliği kim sana bırakıyor
Zehirli değildi ama şansını kaybettin.
ha ha kokmusa bak sen benım kurabıyemı begenmemısBizde onunkini begenmedik zaten
Ayy canım benim teşekkür ederimyok pampa senınkılerı begendım
aferim kız sana hadi bakalım senın kocaya gıtme yasın gelmıs everelım artık senı
getir pampa fenamı ıste hergece baska bırıyleeKız evliyim zaten ben,kocama kuma mi getireyim
pampa harbıye yenı koca bulalımAyy canım benim teşekkür ederim
Ben kendim alarımMaalesef öyle galiba.
Bir sene şefliği kim sana bırakıyor
Zehirli değildi ama şansını kaybettin.
Canım vazgeç bu sevdadan, hazır birine yutturmuşuz. Onu kocasından başkası çekmezgetir pampa fenamı ıste hergece baska bırıylee
pampa harbıye yenı koca bulalım
Sağol canım.Çokoprenslere bayıldım ben yaaa
yok pampa senınkılerı begendım
Yanmış kurabiyenin nesini begeneyim sidikliha ha kokmusa bak sen benım kurabıyemı begenmemıs
Her gece başka biri,hmmmmgetir pampa fenamı ıste hergece baska bırıylee
pampa harbıye yenı koca bulalım
Ödül ; 1 yıl yetecek kadar orkid. Hemde kanatliÖdül neydi bu arada hani olurda hepsini geçersem oylamadahahahaha (Ayy ben bile ne güldüm) yabancılık cekmeyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?