Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Sağol Meyra'cımBiraz sorunluyum o konuda eşimin zoru ile yemeğe çalışıyorum.Sonra hemen hasta oluyorum

Kendine gunluk en az 2porsiyon yeme zorunluluğu getirirsen ortada sıkıntı kalmaz bence canım, el mahkum yemeliyim dersin, zaten 2porsiyonda az bişey, mesela koca günde 2buyuk mandalina eder bu 2porsiyon, az olsun ama sürekli olsun dimi canım, zaten yedikçe bol bol yer oluyorsun denendi tarafımdan: ))))
Bende yemezdim senin gibi meyveyi hiç, bu 5333diyetinden sonra alıştım, ama çok farkediyor gerçekten bünye, bu dediğim yontemle çok kolay yemeye adapte olursun, başta biraz zorlandım canım yemek istemedi ama sonra alıştım normale bindi.
Netten tıpınn devletinn falan verdiği klasik meyve porsiyonlarına bak, ona göre ye, istersen bende atabilirim sana bende var balım.

Canım benim çok sağol benimde karatay diyetinden kalma o diyette meyve yasaktı ben de yemedim sonra alışkanlık haline geldi .Yazları yine iyi ama kışın pek aklıma gelmiyor..

oy almayı seviyorum ama hep sonlarda oluyorum : ) oy istemem hak ettiğimi düşünürsen oyunu verirsin.

Katılırsan özelden haber et bana.

Yok canım dinlenmiyorum birde uyumuyorum çok fazla

Olmaz uykusuz olmaz....
Öğlen namazı vaktinde uyunan uyku gece uykusuna bedel, hemde çarpı 2 olarak.
Farz edelim öğlen namazının geçerli olduğu vakit içinde 1saat uyudun, bu 1saatlik uyku 2saatlil gece uykusuna bedel, ama gunduz uykusu geceden çalar unutma.
Gece uykusu bambaşka....

Canım gündüz uyumak hiç huyum değildir hayatta uyuyamamGece oturup sabah uyumayı seviyorum oda elime geçmiyor

Ben gideyim yatsıyı kılayım inş.
Gelirim ben yine kızlar: )))))
Harbi yok oldu, banlandu yine heralde: )))))
Goruşuruz: **

Ooo yarın beraberiz desene
İnşaallah canımBugün konuyu açtım kaldırdı pc başından
Ben geldim: )
Namazı kıldım geldim.
Bizim burada 3saattir yağmur var şakır şakır yağıyor.

Benim eşim hiç gece oturmaz: ))))
Hiç onunla sabahladığımı hatırlamam: ))))
Hoşgeldin canım Allah kabul etsin
Benimki oturuyorHatta dün 3 te birlikte yattık sabah 5:45te kalkıp işe gittiBugün git yat diyorum oturuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…