M meyra__ Kabe-i Muazzama... Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2010 14.789 16.930 298 1 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.401 Aynen babamda öyleydi hiç oturmazdı ggece: ))))
M meyra__ Kabe-i Muazzama... Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2010 14.789 16.930 298 1 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.402 Nevreste .!.: İnşaallah canımBugün konuyu açtım kaldırdı pc başından Hoşgeldin canım Allah kabul etsin Benimki oturuyorHatta dün 3 te birlikte yattık sabah 5:45te kalkıp işe gittiBugün git yat diyorum oturuyor Genişletmek için tıkla... Ecmain inş canım, sağol. Hehe oturuyo demek: )))
Nevreste .!.: İnşaallah canımBugün konuyu açtım kaldırdı pc başından Hoşgeldin canım Allah kabul etsin Benimki oturuyorHatta dün 3 te birlikte yattık sabah 5:45te kalkıp işe gittiBugün git yat diyorum oturuyor Genişletmek için tıkla... Ecmain inş canım, sağol. Hehe oturuyo demek: )))
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 1 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.403 Nevreste .!.: İnşaallah canımBugün konuyu açtım kaldırdı pc başından Hoşgeldin canım Allah kabul etsin Benimki oturuyorHatta dün 3 te birlikte yattık sabah 5:45te kalkıp işe gittiBugün git yat diyorum oturuyor Genişletmek için tıkla... Ahh bu eşlerimiz Bende film izliyorum konusuna taktı, nefret ediyor aldatmanın işlendiği şeylerden
Nevreste .!.: İnşaallah canımBugün konuyu açtım kaldırdı pc başından Hoşgeldin canım Allah kabul etsin Benimki oturuyorHatta dün 3 te birlikte yattık sabah 5:45te kalkıp işe gittiBugün git yat diyorum oturuyor Genişletmek için tıkla... Ahh bu eşlerimiz Bende film izliyorum konusuna taktı, nefret ediyor aldatmanın işlendiği şeylerden
M meyra__ Kabe-i Muazzama... Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2010 14.789 16.930 298 1 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.404 pinkstrap .!.: Ahh bu eşlerimiz Bende film izliyorum konusuna taktı, nefret ediyor aldatmanın işlendiği şeylerden Genişletmek için tıkla... Seven kalpler hassas olur: ))))))))
pinkstrap .!.: Ahh bu eşlerimiz Bende film izliyorum konusuna taktı, nefret ediyor aldatmanın işlendiği şeylerden Genişletmek için tıkla... Seven kalpler hassas olur: ))))))))
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.523 614.890 1.423 Malatya 1 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.405 meyra__ .!.: Ecmain inş canım, sağol. Hehe oturuyo demek: ))) Genişletmek için tıkla... Sağol canım pinkstrap .!.: Ahh bu eşlerimiz Bende film izliyorum konusuna taktı, nefret ediyor aldatmanın işlendiği şeylerden Genişletmek için tıkla... Ben de konusu o olan filmlerde deliriyorumÇenem açılır ohh ne güzel oldu falan
meyra__ .!.: Ecmain inş canım, sağol. Hehe oturuyo demek: ))) Genişletmek için tıkla... Sağol canım pinkstrap .!.: Ahh bu eşlerimiz Bende film izliyorum konusuna taktı, nefret ediyor aldatmanın işlendiği şeylerden Genişletmek için tıkla... Ben de konusu o olan filmlerde deliriyorumÇenem açılır ohh ne güzel oldu falan
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 1 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.406 Nevreste .!.: Sağol canım Ben de konusu o olan filmlerde deliriyorumÇenem açılır ohh ne güzel oldu falan Genişletmek için tıkla... Valla ben nötr izliyorum şuan, benimki müdahale ettiği için, anlamıyorum zaten
Nevreste .!.: Sağol canım Ben de konusu o olan filmlerde deliriyorumÇenem açılır ohh ne güzel oldu falan Genişletmek için tıkla... Valla ben nötr izliyorum şuan, benimki müdahale ettiği için, anlamıyorum zaten
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 1 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.407 meyra__ .!.: Seven kalpler hassas olur: )))))))) Genişletmek için tıkla... Normalleştirilmeye çalışılmasına kızıyor iyi iyi böyle olsun hep
meyra__ .!.: Seven kalpler hassas olur: )))))))) Genişletmek için tıkla... Normalleştirilmeye çalışılmasına kızıyor iyi iyi böyle olsun hep
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.523 614.890 1.423 Malatya 1 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.408 pinkstrap .!.: Valla ben nötr izliyorum şuan, benimki müdahale ettiği için, anlamıyorum zaten Genişletmek için tıkla... Çok kıskanç o zaman
pinkstrap .!.: Valla ben nötr izliyorum şuan, benimki müdahale ettiği için, anlamıyorum zaten Genişletmek için tıkla... Çok kıskanç o zaman
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 1 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.409 Nevreste .!.: Çok kıskanç o zaman Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki, hiç öyle kıskanacağı bir durumumuz olmadı
Nevreste .!.: Çok kıskanç o zaman Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki, hiç öyle kıskanacağı bir durumumuz olmadı
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.523 614.890 1.423 Malatya 1 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.410 pinkstrap .!.: Bilmiyorum ki, hiç öyle kıskanacağı bir durumumuz olmadı Genişletmek için tıkla... Benimki ilk yıllar çok abartırdı
pinkstrap .!.: Bilmiyorum ki, hiç öyle kıskanacağı bir durumumuz olmadı Genişletmek için tıkla... Benimki ilk yıllar çok abartırdı
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 1 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.411 Nevreste .!.: Benimki ilk yıllar çok abartırdı Genişletmek için tıkla... Kıskanacak ne buluyordu ki?
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.523 614.890 1.423 Malatya 1 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.412 pinkstrap .!.: Kıskanacak ne buluyordu ki? Genişletmek için tıkla... Birşey yok ortada Evden dışarı çıkmazdım Kıyafetlerime çok karışırdıŞimdide renk takıntıları var.Saks mavisine hala izin alamadım yasak
pinkstrap .!.: Kıskanacak ne buluyordu ki? Genişletmek için tıkla... Birşey yok ortada Evden dışarı çıkmazdım Kıyafetlerime çok karışırdıŞimdide renk takıntıları var.Saks mavisine hala izin alamadım yasak
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 1 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.413 Nevreste .!.: Birşey yok ortada Evden dışarı çıkmazdım Kıyafetlerime çok karışırdıŞimdide renk takıntıları var.Saks mavisine hala izin alamadım yasak Genişletmek için tıkla... Anamm fenaymış, birde çocuk olunca eş kıskanmaz diyorlar
Nevreste .!.: Birşey yok ortada Evden dışarı çıkmazdım Kıyafetlerime çok karışırdıŞimdide renk takıntıları var.Saks mavisine hala izin alamadım yasak Genişletmek için tıkla... Anamm fenaymış, birde çocuk olunca eş kıskanmaz diyorlar
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.523 614.890 1.423 Malatya 1 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.414 pinkstrap .!.: Anamm fenaymış, birde çocuk olunca eş kıskanmaz diyorlar Genişletmek için tıkla... Yok canım olur mu öyle şeyBenimki takıntılı ben yaşlanıyorum sen hep genç kalıyorsun diyor
pinkstrap .!.: Anamm fenaymış, birde çocuk olunca eş kıskanmaz diyorlar Genişletmek için tıkla... Yok canım olur mu öyle şeyBenimki takıntılı ben yaşlanıyorum sen hep genç kalıyorsun diyor
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 1 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.415 Nevreste .!.: Yok canım olur mu öyle şeyBenimki takıntılı ben yaşlanıyorum sen hep genç kalıyorsun diyor Genişletmek için tıkla... Aşk işte
Nevreste .!.: Yok canım olur mu öyle şeyBenimki takıntılı ben yaşlanıyorum sen hep genç kalıyorsun diyor Genişletmek için tıkla... Aşk işte
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.523 614.890 1.423 Malatya 1 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.416 pinkstrap .!.: Aşk işte Genişletmek için tıkla... Canım çocuklar olunca güven artıyor.Farklı oluyor kısacası Ama kıskançlık bitmiyor
pinkstrap .!.: Aşk işte Genişletmek için tıkla... Canım çocuklar olunca güven artıyor.Farklı oluyor kısacası Ama kıskançlık bitmiyor
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 1 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.417 Nevreste .!.: Canım çocuklar olunca güven artıyor.Farklı oluyor kısacası Ama kıskançlık bitmiyor Genişletmek için tıkla... Allah kolaylık versin
Nevreste .!.: Canım çocuklar olunca güven artıyor.Farklı oluyor kısacası Ama kıskançlık bitmiyor Genişletmek için tıkla... Allah kolaylık versin
M meyra__ Kabe-i Muazzama... Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2010 14.789 16.930 298 1 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.418 Nevreste .!.: Birşey yok ortada Evden dışarı çıkmazdım Kıyafetlerime çok karışırdıŞimdide renk takıntıları var.Saks mavisine hala izin alamadım yasak Genişletmek için tıkla... Benim eşimde çok kıskançtır. Bi ara şal eşarba izin vermiyordu takmıştı: )))) 1senedir izin verdi artık: ))) Nevreste .!.: Yok canım olur mu öyle şeyBenimki takıntılı ben yaşlanıyorum sen hep genç kalıyorsun diyor Genişletmek için tıkla... Burcu neki: )))))
Nevreste .!.: Birşey yok ortada Evden dışarı çıkmazdım Kıyafetlerime çok karışırdıŞimdide renk takıntıları var.Saks mavisine hala izin alamadım yasak Genişletmek için tıkla... Benim eşimde çok kıskançtır. Bi ara şal eşarba izin vermiyordu takmıştı: )))) 1senedir izin verdi artık: ))) Nevreste .!.: Yok canım olur mu öyle şeyBenimki takıntılı ben yaşlanıyorum sen hep genç kalıyorsun diyor Genişletmek için tıkla... Burcu neki: )))))
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.523 614.890 1.423 Malatya 1 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.419 pinkstrap .!.: Allah kolaylık versin Genişletmek için tıkla... Amin:)Hepimizin inşaallah meyra__ .!.: Benim eşimde çok kıskançtır. Bi ara şal eşarba izin vermiyordu takmıştı: )))) 1senedir izin verdi artık: ))) Burcu neki: ))))) Genişletmek için tıkla... Benimkide öyle işte Yay Burcu canım
pinkstrap .!.: Allah kolaylık versin Genişletmek için tıkla... Amin:)Hepimizin inşaallah meyra__ .!.: Benim eşimde çok kıskançtır. Bi ara şal eşarba izin vermiyordu takmıştı: )))) 1senedir izin verdi artık: ))) Burcu neki: ))))) Genişletmek için tıkla... Benimkide öyle işte Yay Burcu canım
M meyra__ Kabe-i Muazzama... Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2010 14.789 16.930 298 1 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.420 Nevreste .!.: Amin:)Hepimizin inşaallah Benimkide öyle işte Yay Burcu canım Genişletmek için tıkla... Bugün birlikte müzik dinliyoruz şarkıcıyı kıskandı: DD bedukk var biliyosan, dillendirmedi ama anladım ben yuzunden: )))) Kıh kıh kıh: D
Nevreste .!.: Amin:)Hepimizin inşaallah Benimkide öyle işte Yay Burcu canım Genişletmek için tıkla... Bugün birlikte müzik dinliyoruz şarkıcıyı kıskandı: DD bedukk var biliyosan, dillendirmedi ama anladım ben yuzunden: )))) Kıh kıh kıh: D