Bu açık yürekliliğini kutluyorumÇok kabasin millan90 larda çocuktum ben,dolayisiyla çocukluk kurabiyem. Surda seni 90 lara götürdük,getirdik yine yaranamadik
Evde 2 kişiyiz zaten. Eşim ve ben. Ben 2 tane yedim midem bulandiçok yagli 3-4 tane eşim yedi. Kalanini komsulara dagittim. Elimde patlamadi
Yok kiyamam ben millanima o lafini soktu hiç cekinmeden gerçiSen de haklısınAma çatalı var sana batırmasın
Evet Nevoş sesimizi çıkarmayalım bari.Bizim kurabiyelere yorum yaparsa yandık
Öyle oldu vallahi kavgada söylenmezYok kiyamam ben millanima o lafini soktu hiç cekinmeden gerçi
İyi olur.Konuları şimdilik taşıyalım görmesin olur mu
Komsularından 3 gundur ses cıkmıyormuş öyle diyorlar..milletinde gunahına gırdın..Çok kabasin millan90 larda çocuktum ben,dolayisiyla çocukluk kurabiyem. Surda seni 90 lara götürdük,getirdik yine yaranamadik
Evde 2 kişiyiz zaten. Eşim ve ben. Ben 2 tane yedim midem bulandiçok yagli 3-4 tane eşim yedi. Kalanini komsulara dagittim. Elimde patlamadi
Hoşgeldin canımIyi aksamlar herkeze
Hosbulduk ohooo buarasi her zamanki gibi cayir cayir yaniyor masallahHoşgeldin canım
Sıcacık canım bizim yuvamızHosbulduk ohooo buarasi her zamanki gibi cayir cayir yaniyor masallah
Hala yilbasinin mayhoslugu uzerimde yarinDa is var artik uf
Alt komşu alelacele taşındı bende diyorum nolduuuu, kurabiyeden mi acabaKomsularından 3 gundur ses cıkmıyormuş öyle diyorlar..milletinde gunahına gırdın..
İadeyi zıyarete gelmemiştim ama senın bu utanmaz mesajın beni mazıye goturdu ıster ıstemez..
Sen bana oy vermedin ama ben kazandım..
Haydi bakalım piste alalım senide kurabıye canavarı..
Ben soylee kahvemi yudumlayarak oylamayı izliciiiiim..:)))
Seni severim o ayrııııı..ama aşk başka,iş başka.
İşçilik göremedim,otur sıfır:)
Teşekkür ederim sekerimBu açık yürekliliğini kutluyorum
Hoş geldinIyi aksamlar herkeze
Harbi'cim ben senin mesajına şunu eklemek istiyorumAlt komşu alelacele taşındı bende diyorum nolduuuu, kurabiyeden mi acaba
Gayet samimi bir msjdi halbukiiii,ne bilirdim içinde besledigin hain planlarını ortaya cikaracak
Demek ben oy vermeden sen birinci olduysan,sen oy vermezsen ben birinci olucaammmvalla ben bunu çıkardım senin o sozunden
Ayrıca eklemek isterim. 26,5 yaşında hatunum ömrü hayatimda yaptığım ilk kurabiyeydi, kendimi tebrik ettim. Her ne kadar irili ufakli,yamuk yumuk olsa da başardım kizzzsenin için küçük alabilir ama benim için büyük bir şeydi
Mazlumu oynama sımdı bana..herkesi etkileme..tamam en güzel senınkı..nerdeyse koşup en birinci oyu ben vercem sana..vicdanım sızladı..Alt komşu alelacele taşındı bende diyorum nolduuuu, kurabiyeden mi acaba
Gayet samimi bir msjdi halbukiiii,ne bilirdim içinde besledigin hain planların ortaya cikaracak
Demek ben oy vermeden sen birinci olduysan,sen oy vermezsen ben birinci olucaammmvalla ben bunu çıkardım senin o sozunden
Ayrıca eklemek isterim. 26,5 yaşında hatunum ömrü hayatimda yaptığım ilk kurabiyeydi, kendimi tebrik ettim. Her ne kadar irili ufakli,yamuk yumuk olsa da başardım kizzzsenin için küçük alabilir ama benim için büyük bir şeydi
Harbi'cim ben senin mesajına şunu eklemek istiyorum
Millan sen de kurabiye yap senin kurabiyeyi de görelim
Harbiyim kiziiiaaammm en harbi kız benimMazlumu oynama sımdı bana..herkesi etkileme..tamam en güzel senınkı..nerdeyse koşup en birinci oyu ben vercem sana..vicdanım sızladı..
Sana tokat atana,benim içinde vur denir mi!
Resmen kendimi dovecem şimdi..
Ben de olayı kendi lehime çeviriyorum hemen
Çok fenasin nevosBen de olayı kendi lehime çeviriyorum hemenOnu da buraya bir bağlasak ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?