Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Bu açık yürekliliğini kutluyorum

Komsularından 3 gundur ses cıkmıyormuş öyle diyorlar..milletinde gunahına gırdın..

İadeyi zıyarete gelmemiştim ama senın bu utanmaz mesajın beni mazıye goturdu ıster ıstemez..

Sen bana oy vermedin ama ben kazandım..
Haydi bakalım piste alalım senide kurabıye canavarı..

Ben soylee kahvemi yudumlayarak oylamayı izliciiiiim..:)))

Seni severim o ayrııııı..ama aşk başka,iş başka.
İşçilik göremedim,otur sıfır:)

Alt komşu alelacele taşındı bende diyorum nolduuuu, kurabiyeden mi acaba
Gayet samimi bir msjdi halbukiiii,ne bilirdim içinde besledigin hain planların ortaya cikaracak

Demek ben oy vermeden sen birinci olduysan,sen oy vermezsen ben birinci olucaammm valla ben bunu çıkardım senin o sozunden

Ayrıca eklemek isterim. 26,5 yaşında hatunum ömrü hayatimda yaptığım ilk kurabiyeydi, kendimi tebrik ettim. Her ne kadar irili ufakli,yamuk yumuk olsa da başardım kizzz senin için küçük alabilir ama benim için büyük bir şeydi

Harbi'cim ben senin mesajına şunu eklemek istiyorum
Millan sen de kurabiye yap senin kurabiyeyi de görelim

Mazlumu oynama sımdı bana..herkesi etkileme..tamam en güzel senınkı..nerdeyse koşup en birinci oyu ben vercem sana..vicdanım sızladı..

Sana tokat atana,benim içinde vur denir mi!
Resmen kendimi dovecem şimdi..

Mazlumu oynama sımdı bana..herkesi etkileme..tamam en güzel senınkı..nerdeyse koşup en birinci oyu ben vercem sana..vicdanım sızladı..

Sana tokat atana,benim içinde vur denir mi!
Resmen kendimi dovecem şimdi..
Harbiyim kiziiiaaammm en harbi kız benim böyle insanı vicdaniyla başbaşa bırakırım,kendine düşman ederim. Iyı geçin benimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…