Sana uygun bir kategorimiz mutlaka olur birinde bekliyoruzValla yapamam..beni konuya alet edip sevıyeyi dusurup birincilik planı kurmayın..
Kımse yarısamaya katılmamıs olsa belki bı cahıl cesaretıyle (ör:harbi kız) katılırdım ama ben bu rakıplerle baş edemem..no no noo
Evet yaaa çok renkli oldu bence bu yarışma şahsen ilk kez katildigimdan da olabilirİyiyim canım sen nasılsınKurabiye cennetine düştük en güzel kategorimiz
Tamam Ablacım bekliyoruz.Hoş gördüm nevoşum sağollherhalde önümüzdeki hafta olabilir
Dombikim ne haberr
Çok heyecanlı ve eğlenceli oluyor canımEvet yaaa çok renkli oldu bence bu yarışma şahsen ilk kez katildigimdan da olabilir
Iyiyim şükür abla kızımı uyuttum damladim burayaHoş gördüm nevoşum sağollherhalde önümüzdeki hafta olabilir
Dombikim ne haberr
Öyle veya böyle 1. Olursam senin duvarını baştan aşağı ergen esprileriyle doldurucamAglaya aglaya oy toplayıp birinciliğini gozume sokacak sonunda..
Bunun çiçekleri birinci olursa bılınkı benım sayemde..
Nah buraya yazıyorum!
Eneeem vicdanlı insanım ben yaa..Sana uygun bir kategorimiz mutlaka olur birinde bekliyoruz
Harbikız'a laf sokmadan yapamıyorsunO beni kırmadı hayatında yaptığı ilk kurabiye ile yarışmaya katıldı.. Sen de kırmazsın belki birgün katılırsın
Tamam Ablacım bekliyoruz.
Iyiyim şükür abla kızımı uyuttum damladim buraya
Eneeem vicdanlı insanım ben yaa..
Du bakım çetrefılli bişe olmazsa katılırım bende bu gazla artık..
Selam verdik borçlu çıktık..nereye dustum ben ya:)))
Burası eğlenceli ve heyecanlı bir bölüm bu heyecanı yaşamak istemez misinEneeem vicdanlı insanım ben yaa..
Biz adamı böyle evirir çevirir yarışmaya sokarizEneeem vicdanlı insanım ben yaa..
Kulağıma söyle AblacımTarifim belli oldu sülemem ona göre
İyi yaptın sende dinlen biraz
Milancım ne haberr,ne diyorlar sana bu hatunlar
Pudingli kurabiye mi yapıyorDetaylı tarif isteriz merak ettik şimdi
Biz adamı böyle evirir çevirir yarışmaya sokariz
İyi geceler canım yine bekliyoruz..Herkese ıyi geceler..
Ben bi sinir krızı gecırıp geliyorum..
Ben uyusun dıye bagırdıkca gülme krızı gecıren bi kızı uyutacam! Sinir etti beniiiiii!
Oyyy oyyyyyHerkese ıyi geceler..
Ben bi sinir krızı gecırıp geliyorum..
Ben uyusun dıye bagırdıkca gülme krızı gecıren bi kızı uyutacam! Sinir etti beniiiiii!
O yarışma kapsamında degıl lütfen kocam seviyor dıye yapıyoz..sizlik bişe yok onda..beni kışkırtmayın:)))))Pudingli kurabiye mi yapıyorDetaylı tarif isteriz merak ettik şimdi
Ben ölmek üzereyim mutlaka görmeliyimAynen meraktan ölürüz sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?