- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
Niye ki şef olunca parladım mıHiçte haber vermiyosunuz ama pinkodan öğrendim senin yerini pinkoyuda ayın şefi olmasa ara tara zor bulurdum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye ki şef olunca parladım mıHiçte haber vermiyosunuz ama pinkodan öğrendim senin yerini pinkoyuda ayın şefi olmasa ara tara zor bulurdum![]()
Naptın tatlımHoşbuldum canım![]()
Canım sabah link eklemiştim diğer topiğe ama arada kaynamışHiçte haber vermiyosunuz ama pinkodan öğrendim senin yerini pinkoyuda ayın şefi olmasa ara tara zor bulurdum![]()
çok şükür ablacım iyi olmaya çalışıyom işte misafirim gitti , ev temizliği yaptım bıgün çok yoruldum ayyy;((İyiyim canım sen nasılsın![]()
hem de nasıl kapatacaz şantiyeleri son işleri toparlıyoruz bugün de evde temzliğin dibine vurdum haşat oldum
İyiyim canım.Görünmüyorsun işler yoğun mu?
Ellerine sağlık canımçok şükür ablacım iyi olmaya çalışıyom işte misafirim gitti , ev temizliği yaptım bıgün çok yoruldum ayyy;((
hem de nasıl kapatacaz şantiyeleri son işleri toparlıyoruz bugün de evde temzliğin dibine vurdum haşat oldum)
Niye ki şef olunca parladım mı![]()
Evet göremedim Nevoş olsun buldum yaCanım sabah link eklemiştim diğer topiğe ama arada kaynamış![]()
Neyse bir süre burdayızEvet göremedim Nevoş olsun buldum ya![]()
Iyi canım. Dizi izliyorum ama size bir bakayım dedim ve tarifini gördümNaptın tatlım![]()
Yok canım yanlış hatırlıyorsun Efser ile 1 yıldan fazla oldu bu bölümde birlikteyiz.haha Maydanozsuz yaprak sarması yapmıstım sanki rengin farklıydı![]()
Iyiyim bendeIyi canım. Dizi izliyorum ama size bir bakayım dedim ve tarifini gördümo nasıl kozmik bişey öyle nutellalı çıtır gevrekli falan bayıldım. Sen napiyosun nasilsin.
Bir yıldız gibi parladın pinkommmDurum güncellemelerinde tebriklerin vardı ordan buldum seni
![]()
Iyi yapmışsın canım.Iyiyim bende
Nutella hastasıyım, bu tarifi duydum yapayım dedim![]()
Ben bılmıyodum bılsem ılk ben yazardımInce fikirli arkadaşlarım var sağolsunlar
![]()
İşler bittiyse biraz rahat edersin işte.Temizliği de yapmışsın ohh ne güzel.Katılacakmısın yarışmaya.hem de nasıl kapatacaz şantiyeleri son işleri toparlıyoruz bugün de evde temzliğin dibine vurdum haşat oldum)
katılcam katılcam dayanamıyomİşler bittiyse biraz rahat edersin işte.Temizliği de yapmışsın ohh ne güzel.Katılacakmısın yarışmaya.![]()
Ben de katılacağım.Ben de dayanamıyorum.katılcam katılcam dayanamıyomSen peki ?
![]()
Onun tarifi hazır bilekatılcam katılcam dayanamıyomSen peki ?
![]()
e o zman sabah ekleriz ikimizdeBen de katılacağım.Ben de dayanamıyorum.Yaptım bile yarın eklerim.
![]()
benim ki de benimki de hazır sabaha eklerimOnun tarifi hazır bile![]()