Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sensiz sohbetin tadı olmuyorşurda ıkı dakka dizi izleyım dedım hemen dedıkodumu yapmıssınız haınler![]()
Tabi canımEşşek değil ya, onuda dışardan söylesin damat bey![]()
Seni anmadan yapamıyoruzşurda ıkı dakka dizi izleyım dedım hemen dedıkodumu yapmıssınız haınler![]()
Hoşgeldinn.. Yumurta kırışına hayran kaldım bende deniycemgeldım dızı bıttı![]()
hain nevoş senın ıcın cok guzel planlarım var sızı nasıl bıtırecegımı buldumSeni anmadan yapamıyoruz![]()
deneme pampa sonra temızleyemezsın benım yumurta akından mıdem bulanıyo temızleyemıyorum annem kızıyo senın yapacagın işe diyeHoşgeldinn.. Yumurta kırışına hayran kaldım bende deniycem![]()
Merakla bekliyorumhain nevoş senın ıcın cok guzel planlarım var sızı nasıl bıtırecegımı buldum![]()
bekle bekleeee cok az kaldıııMerakla bekliyorum![]()
Bu gece nöbet mi tutcaz yanihain nevoş senın ıcın cok guzel planlarım var sızı nasıl bıtırecegımı buldum![]()
olmaaaazzzzBu gece nöbet mi tutcaz yani
Bi güzellik yapta saatini söyle bari![]()
Ne kadar azbekle bekleeee cok az kaldııı
nevos bu konunun basında neden sarı etıket yok oft de gecerken cıkmıyo?
biraz az biraz cokkk belkıde hemenNe kadar az
Canım anket açıldığı zaman onu ekleyeceğiz![]()
oftde gözükmüyorsa, nevoşun yazdığına nasıl atladın hemen?olmaaaazzzz![]()
adım gecıyoda ondan ne zaman gelsem adım gecıyo yakıcam bu topıgı haberınız olmıycakoftde gözükmüyorsa, nevoşun yazdığına nasıl atladın hemen?
Adını mı aratıyorsun napıyorsunadım gecıyoda ondan ne zaman gelsem adım gecıyo yakıcam bu topıgı haberınız olmıycak![]()
aratıyorum her mesaj da cıkıyo masallah bu topıgın altına dınamıt yerlestırıp patlatsammı napsamAdını mı aratıyorsun napıyorsun![]()
Yak biz yenisini açarızadım gecıyoda ondan ne zaman gelsem adım gecıyo yakıcam bu topıgı haberınız olmıycak![]()