- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
Kategori başlamadan hazırda bekletilmiş demek kiBu sefer benden hızlı olanlar vardı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kategori başlamadan hazırda bekletilmiş demek kiBu sefer benden hızlı olanlar vardı![]()
Olsun tabi kalabalık olunca eğlence daha çok oluyor, sen katılcan mıKategori başlamadan hazırda bekletilmiş demek kiBu sefer bayağı kalabalık olacak gibi
![]()
Evet daha zevkli oluyor:) Bilmem ki canım, bana belli olmaz katılmam derim son anda eklerim tarifOlsun tabi kalabalık olunca eğlence daha çok oluyor, sen katılcan mı![]()
Nasıl oldun peki?Evet daha zevkli oluyor:) Bilmem ki canım, bana belli olmaz katılmam derim son anda eklerim tarifKısmet
![]()
Eh işte canım, biraz daha iyiyimNasıl oldun peki?![]()
Görüşürüz tatlımEh işte canım, biraz daha iyiyim
Canım ben şimdilik çıkıyorum, görüşürüz![]()
Pinkooo kar varmı oralardaGörüşürüz tatlım![]()
Var var, güzel yağıyor, yere düşen durmuyor henüz ama, bu hızla yağmaya devam ederse tutacak gibiPinkooo kar varmı oralardaDün gece cok içten istemişim heralde ben
![]()
Annaaaam bende ordaa olmak isterdimVar var, güzel yağıyor, yere düşen durmuyor henüz ama, bu hızla yağmaya devam ederse tutacak gibi![]()
Dün gece hiç bişey yokken bugün buranın halıne bak o kadar hızlı kı göz gözü görmuyomus dısarda zor yürünüyomuş atcam kendımı bırazdan dısarıya kaç yıldır kara hasret kaldıydım vallaVar var, güzel yağıyor, yere düşen durmuyor henüz ama, bu hızla yağmaya devam ederse tutacak gibi![]()
Valla bende özlemiştim artık karı :))))Annaaaam bende ordaa olmak isterdim![]()
Anam nasıl tutmuş o öyle, sen nerdeydin?Dün gece hiç bişey yokken bugün buranın halıne bak o kadar hızlı kı göz gözü görmuyomus dısarda zor yürünüyomuş atcam kendımı bırazdan dısarıya kaç yıldır kara hasret kaldıydım vallaEki Görüntüle 1356066
Bizim evin manzarasından merhaba![]()
Yanlış yazmışsın, müthiş tarifimi ekledim olacak oTarifimi ekledim.![]()
Tolin dün gece senın tarıfı arıyoduTarifimi ekledim.![]()
Eskişehir gelin kar savaşı yapalımValla bende özlemiştim artık karı :))))
Anam nasıl tutmuş o öyle, sen nerdeydin?
Tolin bulmadan ben ekledim.Tolin dün gece senın tarıfı arıyodu![]()
Senin o tarafta kar nasıl hanım ablaGeldim dışarsı buz gibi ,pazara gittik resmen boştu tezgahlar kurulmamış bile parmaklarım dondu resmen eldven olduğu halde
Gelen tariflerin hepside süper,oy vermek zorlaşacak gibi sanki![]()