Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görüşürüz tatlımben kaçayım kızlar, biraz işim var onları bir halledeyim.
görüşürüz yine: )![]()
bencede canım: ))))
: ))))
hayırlı doğumlar inş canım.
iyidir canım: )![]()
Sen ona burç de zatenÇok iyi bir ara fırsat bulursan burcum hakkında bilgi almak isterim :)))
Sen ona burç de zaten
zipzip in yaş sorusu gibi, meyra da burcun ne diye sorarak gezer![]()
Seve seve anlatır, burç meraklısı çokSordum bilee gelsinde anlatsın biraz![]()
Ben sana demedim mi bak simdi kafam karistiSabah görmedim ama ev konusunu.
Burçlarla aran nasıl peki
Ben sana demedim mi bak simdi kafam karisti![]()
orjinal duruyo dmi15 Ocak'ta doğsun
15.01.2015![]()
allah razı olsun canımmmbencede canım: ))))
: ))))
hayırlı doğumlar inş canım.
iyidir canım: )![]()
Ben sana demedim mi bak simdi kafam karisti![]()
arabada yazıyodum çıktım bi acaba cevaplaya basmadan mı çıktımYok demedin sabah erken çıktım zaten konusu geçmedi çünkü
benimde kafam karıştı geçmişe bakiim dedim şimdiEvet yazmışsın ama ben çıktıktan sonra,o mesajı görmedim çünkü,şimdi baktım gördüm
benimde kafam karıştı geçmişe bakiim dedim şimdi![]()
işte neyse oldu o iş temelden girdik 2016ya bitcekYazmışsın da ben yokken göremedim tabi![]()
işte neyse oldu o iş temelden girdik 2016ya bitcek![]()
siteden aldık ama bittinde oturmak istemezsek satınca şuan ki fiyatıyla bitince çok ucuk fark olcak istedimiz gbi yaptırmayada alamayada iyi olcak rabbim herkesin gönlüne göre versin ablamm yaaHayırlı olsun şimdiden,ev sahibi olmak farklı tabi herşeyi gönlüne göre yapıyorsun çok sevindim![]()
Hayırlısı olsun, agız tadıyla oturun yeni evinizde. Bebeğinizide sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbimişte neyse oldu o iş temelden girdik 2016ya bitcek![]()
siteden aldık ama bittinde oturmak istemezsek satınca şuan ki fiyatıyla bitince çok ucuk fark olcak istedimiz gbi yaptırmayada alamayada iyi olcak rabbim herkesin gönlüne göre versin ablamm yaa![]()