- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 35
allah razı olsun canım benimHayırlısı olsun, agız tadıyla oturun yeni evinizde. Bebeğinizide sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah razı olsun canım benimHayırlısı olsun, agız tadıyla oturun yeni evinizde. Bebeğinizide sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim
aynen öle bizde öle düşündük çocuk tam oynıycağı zaman ayakları toprağa bassın aprtmanlara tıkıldı kaldı çocuklar bizle bitti o dönemSite olması çok iyi,hem güvenlikli olur hemde çocuk için süper olur..
Ciddi fark olur bu sefer baktın olmadı satarsınız yani yada kiraya verin getirisi olur..
aynen öle bizde öle düşündük çocuk tam oynıycağı zaman ayakları toprağa bassın aprtmanlara tıkıldı kaldı çocuklar bizle bitti o dönem![]()
aynen ya yazın abimler geldi çocukları hergün akşam üstü dışarı çıkardım ama çocuklar dışarda napcaklarını şaşıyolar yaÇocuklarada oyun alanları lazım,nereye kadar evin içinde tıkılıp kalacaklar
aynen ya yazın abimler geldi çocukları hergün akşam üstü dışarı çıkardım ama çocuklar dışarda napcaklarını şaşıyolar yakoskoca parka götürdüm içinde ne ararsan var 1 satte sıkıldılar eve geldik
aynen öle ya istanbul iyce kötü bizim buralar yine biraz daha iyiBir süre sonra ev ortamına alışıyor çocuklar,dışarı çıkıncada hemen evi istiyorlar..
Onların işide zor yaa özgürce oynayacakları yer mi kaldı sokaklarda..
aynen öle ya istanbul iyce kötü bizim buralar yine biraz daha iyi
aynen neyseki buralar daha iyi ama bakalım neyse ablam ben yemek faslı için çıkıyorum görüşürüz inşallahBuralar hepten bitti zaten..
aynen neyseki buralar daha iyi ama bakalım neyse ablam ben yemek faslı için çıkıyorum görüşürüz inşallah![]()
nber böcüük
iyilik meryem hanımmmm sız nasılsınıznber böcüük![]()
iyimmm hatun napiyosunniyilik meryem hanımmmm sız nasılsınız![]()
ortalıgı karıstırsammı karsıtırmasammı dıye dusunuyorumiyimmm hatun napiyosunn
senden fena görümce olur haaaortalıgı karıstırsammı karsıtırmasammı dıye dusunuyorum![]()
ne gorumcelıgımı gordun hain meryemsenden fena görümce olur haaa![]()
bana yapmadın allah için ama millete ettiklerini okuyorum hatunne gorumcelıgımı gordun hain meryem![]()
pampa asıl onlar bana yapıyolar sıteden kovuyolarbana yapmadın allah için ama millete ettiklerini okuyorum hatun![]()
kıyamam yavrimmmpampa asıl onlar bana yapıyolar sıteden kovuyolar![]()