• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

bildiğin gibi canım ya gün dolduruyorum işte genelde evdeyim artık pek dışarı çıkmıyorum bi dün nerdeyse bütün gün dışardaydım dr gttik ordan ev bakmaya gittik ordan mağzaya geldik ordanda bizim akraba günü varmış kv ile ona gittik 1saat ama yorulmuşum oyüzden evde sizle takılıyorum:KK60:
az kaldııı :KK73: Allahımm sağ salim kucagına almanı nasip eder inşallaahhh. ne evi bakıyorsunuz canım? taşınıyor musunuz?

az kaldııı :KK73: Allahımm sağ salim kucagına almanı nasip eder inşallaahhh. ne evi bakıyorsunuz canım? taşınıyor musunuz?
amiiin inşallah canım benim tek duam:KK68: ev alcaz canımda dun baktık oldu temelden girdik villa alcaz diye gittik bitmiş son kat aldık 5+1 almıştık bugun haber gelmiş ptesi belli olcakmış villaya dönebilimiş :KK68: inşallah öyle olur

amiiin inşallah canım benim tek duam:KK68: ev alcaz canımda dun baktık oldu temelden girdik villa alcaz diye gittik bitmiş son kat aldık 5+1 almıştık bugun haber gelmiş ptesi belli olcakmış villaya dönebilimiş :KK68: inşallah öyle olur
aaa ne kadar güzell. bebişinizle beraber mutlu huzurlu yaşarsınız inşallahh :KK60:

ebde9e55814de2e8f214b4a19faed55f.webp d39597fcd84cb12b714adfe0f959f443.webp biz normalde bunu aldık son kat çatıyla birilkte ama şimdi buda olabilir bd0b57ce12c4e559dbbdbb601d19b541.webp

Back
X