• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

BR22GQ.jpg
04DDpR.jpg
XD4480.jpg
J722Nj.jpg
PYMMz7.jpg
EzJJBq.jpg
Amanında amanın kim gelmiş kınalı yapıncak ne güzel olmuş niye kendine haksızlık yapıyosun :KK19:

saolasın efsercım ama yandı biraz malesef:KK48:
Olur olur ilk yaptığım keki sen görseydin tepsiye yapışmıştı annnem kazımıştı resmen :KK70:ben görmedim bile :KK8:
Çok iyi değil mi Efser'cim:KK19:Mutfağa girip uğraşması bile bir başlangıç:rolleyes:Yeni bir yarışmacı adayımız daha oldu:rolleyes:
Geleceğin yeni adayı canım bence :KK30:ne kadar güzel :rolleyes:

çiçekli kurabiyelere kullanirsan haksızlık olmaz millan :KK70:
Dıger adaylar vasat olsa dırek seni oylayacaktım..sana olan aşkım bambaşka..

Ama ınsan bu teklıfı yapmaya utanır be!
Git bi rakiplerine bak..neymiş cicekli yapmış,90ların gün kurabiyesi:))) eminim hala duruyordur o kurabiye evde..kımse yememiştir hhahahahahha:))

Git bi rakiplerine bak..neymiş cicekli yapmış,90ların gün kurabiyesi:))) eminim hala duruyordur o kurabiye evde..kımse yememiştir hhahahahahha:))
Aman kavga çıkacak:eek::KK70:

:KK57::KK57::KK57:
Oooo çok sert.:KK17:

Çok kabasin millan:63: 90 larda çocuktum ben,dolayisiyla çocukluk kurabiyem. Surda seni 90 lara götürdük,getirdik yine yaranamadik:63:

Evde 2 kişiyiz zaten. Eşim ve ben. Ben 2 tane yedim midem bulandi:KK70:çok yagli:KK12::KK70: 3-4 tane eşim yedi. Kalanini komsulara dagittim. Elimde patlamadi:KK70:

Back
X