- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Tamam canım,öper ellerindenCanım tekrar düzenleme yapmak lazım haklısın ben onu bir düzelteyim.![]()
Bizde spatulayla vururuz onaÇok sallamayalım hemşom kepçesiyle kafamıza vuruyor sonra![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım,öper ellerindenCanım tekrar düzenleme yapmak lazım haklısın ben onu bir düzelteyim.![]()
Bizde spatulayla vururuz onaÇok sallamayalım hemşom kepçesiyle kafamıza vuruyor sonra![]()
Düzeltiyorum canımTamam canım,öper ellerinden
Bizde spatulayla vururuz ona![]()
Benimde catalim var batirrim vallaDüzeltiyorum canım
Benim merdanem var zaten![]()
Benimde catalim var batirrim valla![]()
Tamam canım kolay gelsin
Canım ben mutfağı toplayıp geliyorum![]()
Amanında amanın kim gelmiş kınalı yapıncak ne güzel olmuş niye kendine haksızlık yapıyosun
saolasın efsercım ama yandı biraz malesefAmanında amanın kim gelmiş kınalı yapıncak ne güzel olmuş niye kendine haksızlık yapıyosun![]()
Çok iyi değil mi Efser'cimAmanında amanın kim gelmiş kınalı yapıncak ne güzel olmuş niye kendine haksızlık yapıyosun![]()
Olur olur ilk yaptığım keki sen görseydin tepsiye yapışmıştı annnem kazımıştı resmensaolasın efsercım ama yandı biraz malesef![]()
Geleceğin yeni adayı canım benceÇok iyi değil mi Efser'cimMutfağa girip uğraşması bile bir başlangıç
Yeni bir yarışmacı adayımız daha oldu
![]()
Benim de öyle anılarım vardırOlur olur ilk yaptığım keki sen görseydin tepsiye yapışmıştı annnem kazımıştı resmenben görmedim bile
Geleceğin yeni adayı canım bencene kadar güzel
![]()
Hemde çok varBenim de öyle anılarım vardır![]()
Denemekten hiç vazgeçmemek gerekiyorHemde çok var![]()
Dıger adaylar vasat olsa dırek seni oylayacaktım..sana olan aşkım bambaşka..çiçekli kurabiyelere kullanirsan haksızlık olmaz millan![]()
Aman kavga çıkacakDıger adaylar vasat olsa dırek seni oylayacaktım..sana olan aşkım bambaşka..
Ama ınsan bu teklıfı yapmaya utanır be!
Git bi rakiplerine bak..neymiş cicekli yapmış,90ların gün kurabiyesi:))) eminim hala duruyordur o kurabiye evde..kımse yememiştir hhahahahahha:))
O benım gozume soka soka,gıttı enlerde başkasına oy verdi..ben en azından kımseyı oylamıcam..hain harbi:))Aman kavga çıkacak![]()
Dıger adaylar vasat olsa dırek seni oylayacaktım..sana olan aşkım bambaşka..
Git bi rakiplerine bak..neymiş cicekli yapmış,90ların gün kurabiyesi:))) eminim hala duruyordur o kurabiye evde..kımse yememiştir hhahahahahha:))
Çok kabasin millanDıger adaylar vasat olsa dırek seni oylayacaktım..sana olan aşkım bambaşka..
HahahahahahahO benım gozume soka soka,gıttı enlerde başkasına oy verdi..ben en azından kımseyı oylamıcam..hain harbi:))
Sen de haklısınO benım gozume soka soka,gıttı enlerde başkasına oy verdi..ben en azından kımseyı oylamıcam..hain harbi:))