Evett bi gaz verdim en az 5 yarışmaya katılcan demi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evett bi gaz verdim en az 5 yarışmaya katılcan demi![]()
acemiyim kurabiyede ozellikle idare re edin bu sferlik zaten ogrenmek icin hemde gir gir samata icin geldimBen yaptım krizantem yapacak başka yolu yok.![]()
gazamiz mubarek olaTamam o zaman ateş sönmeden kurabiyelerimiz gelsin![]()
Ne güzel ne güzel.Katılmayı düşünen 2-3 kişi daha var.Sürprizlerde olur
![]()
Eğlenmek için katılıyoruz canımacemiyim kurabiyede ozellikle idare re edin bu sferlik zaten ogrenmek icin hemde gir gir samata icin geldim
gazamiz mubarek ola![]()
Nevoşum ona çayı Daya anlamaz bile nereye çektiğimiziPinko dur korkutmayalım önce bir kurabiye yapsın
![]()
yok kiz gitmem daha bir yere yazlari yogun oluyorum takipte olurumda elimden geldigi ce katilirim atikEvett bi gaz verdim en az 5 yarışmaya katılcan demi![]()
Akıllı bıdığım benimyok kiz gitmem daha bir yere yazlari yogun oluyorum takipte olurumda elimden geldigi ce katilirim atik![]()
Hiç önemli değil kötü olursa ki kötü olacağını sanmıyorum katılmak,eğlenmek önemli.acemiyim kurabiyede ozellikle idare re edin bu sferlik zaten ogrenmek icin hemde gir gir samata icin geldim
gazamiz mubarek ola![]()
demek oleeeee cek bakim 100 sinavNevoşum ona çayı Daya anlamaz bile nereye çektiğimizi![]()
O zaman bana benziyor ben de çaya dayanamıyorumNevoşum ona çayı Daya anlamaz bile nereye çektiğimizi![]()
Fark etmedin zannımca şef verir cezayıdemek oleeeee cek bakim 100 sinav![]()
Şefe şınav çektiremezsindemek oleeeee cek bakim 100 sinav![]()
Akıllı bıdığım benim
Gitme tabi, çayımızda var hadi iç iç![]()
Görüyon mu çaylağıŞefe şınav çektiremezsin![]()
sef mef ama hala corba yok ac biraktinn vicdansiz sabuhaFark etmedin zannımca şef verir cezayı![]()
Çayına ilaç katıp kurabiye yaptıralım.Ama gerek yok nevro hipnoz eder onu.
![]()
ama corba yaptiririm ac birakmaz heralŞefe şınav çektiremezsin![]()
Öğrenecek şefimGörüyon mu çaylağı![]()
abuuuuu nevas hanim millet sizden bildik tirsiyyÇayına ilaç katıp kurabiye yaptıralım.Ama gerek yok nevro hipnoz eder onu.
![]()